Під Хмельницьким зіткнулися дві фури, водії загинули (ОНОВЛЕНО)

Під Хмельницьким зіткнулися дві фури, водії загинули (ОНОВЛЕНО)
Зранку 29 серпня поблизу села Антонівці Ярмолинецького району лоб у лоб зіткнулися дві вантажівки. Водій однієї з них з незрозумілих причин виїхав на зустрічну.

Чоловік загинув на місці. 31-річний водій іншої вантажівки, його 28-річна дружина та дитина перебувають у реанімації. Ця вантажівка їхала з Кам'янця-Подільського.

- Що стало причиною того, що водій виїхав на зустрічну, наразі невідомо, - розповів "ВСІМ" речник Хмельницької обласної ДАІ Андрій Лужняк. - Навряд чи він заснув, тому що зранку він тільки виїхав з Хмельницького. Травмовані у лікарні, у важкому стані. 

Відео дня

Як стало відомо пізніше, зранку цього ж дня, 29 серпня, водій другої фури, який перебував у реанімації, також помер.

- Ділянка дороги, де сталася ДТП, дуже вузька. Зіткнення відбулося раптово і водій зустрічної вантажівки не мав жодного шансу його уникнути, - прокоментував аварію начальник управління МВС у Хмельницькій області Олександр Розізнаний на своїй сторінці у Facebook. - Що стало причиною цієї катастрофи - ще належить встановити слідчим. Можливо, це особиста неуважність керманича вантажівки чи якась поломка. Одна з версій, які розглядаються міліціонерами, - розмова водія по мобільному. Особисто я був свідком багатьох аварій, причиною яких ставав саме мобільний телефон. Звертаюсь до усіх учасників дорожнього руху: будьте пильними та ввічливими на дорогах, проблем зараз і так вистачає. Бережіть своє життя!

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up