Під Меджибожем фура врізалася в "Рено" – п’ятеро загинуло (ВІДЕО)

Під Меджибожем фура врізалася в "Рено" – п’ятеро загинуло (ВІДЕО)
В останній день року на Хмельниччині сталася страшна аварія. Легковик зіткнувся з вантажівкою – п’ятеро людей, що були у «Рено», загинули на місці.

ОНОВЛЕНО: За ДТП на Хмельниччині, у якій загинуло п’ятеро, далекобійнику дали 8,5 років


Просмотреть ДТП на карте большего размера

Відео дня
> Трагедія сталася о 12:58 31 грудня на автодорозі Стрий – Кіровоград – Знам'янка поблизу с. Требухівці Летичівського району.

Вантажний автомобіль МАN (Туреччина) виїхав на зустрічну та протаранив легковик Renault Duster, в якому перебувало п'ятеро людей.

Обидва автомобіля з’їхали з траси у кювет, передня частина легковика потрапила під кабіну вантажівки.

50-річний водій, житель міста Золотоноша Черкаської області, та пасажири Renault Duster загинули на місці. Водій вантажівки, 51-річний громадянин Туреччини, не постраждав, перебував в шоковому стані.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

 ОНОВЛЕНО:

У ДТП загинули директор школи та вчителька

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Anonymous

    Соберем для Вас по интернет клиентскую базу (Все контактные данные) ! Узнайте об этом по тел +79137936342 Skype: s....8 ICQ: 6288862 Для получения бесплатной демоверсии заполните форму на странице http://prodawez.blogspot.ru/
  • Anonymous

    Соберем для Вас по интернет клиентскую базу (Все контактные данные) ! Узнайте об этом по тел +79133936878 Skype: s....8 ICQ: 6288862 Email: [email protected] Демоверсия базы данных БЕСПЛАТНО!
  • Anonymous

    турок є турок
  • Anonymous

    Кажуть що водій фури повісився в сізо ,ніхто нечув????????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up