Сервіс стеження за маршрутками Хмельницького запрацював. Поки у тестовому режимі

Сервіс стеження за маршрутками Хмельницького запрацював. Поки у тестовому режимі
  • Де потрібна маршрутка і коли вона буде хмельничани зможуть дізнатися в режимі online.
  • Сервіс стеження за громадським транспортом доступний на сайті city.dozor.tech і в додатку для смартфонів.
  • Поки система працює у тестовому режимі. Повноцінно мають запустити з березня.

Транспортна реформа у Хмельницькому триває. Із грудня минулого року громадський транспорт у місті почав працювати за оновленою схемою руху. Зміни в мережу продовжують вносити досі. Також не на усі маршрути призначені постійні перевізники та їх пошук триває.

Одним із нововведень в роботі громадського транспорту Хмельницького стало встановлення GPS-трекерів на автобуси і тролейбуси. За їх допомогою можна буде стежити за тим, як працює транспорт. Сервіс відслідковування буде доступний для усіх бажаючих. Для цього потрібно зайти на сайт city.dozor.tech або ж встановити додаток для смартфона DozoR City. Обидва варіанти уже доступні для користування і працюють. Щоправда, поки у тестовому режимі.

 - Проводяться роботи по підключенню усіх автомобілів і подальша їх прив’язка до маршруту. Робота йде, а тестовому режимі воно уже працює. Тому можливі деякі збої. Плануємо, що з березня місяця усе маю запрацювати повноцінно, - каже виконуючий обов’язки начальника управління транспорту і зв’язку Хмельницької міськради Сергій Шепурев.

Відео дня

Ми перевірили, як на даному етапі працює сервіс. Для прикладу обрали маршрут №25. На сайті показало, що курсує два транспортні засоби. Та вони були поза маршрутом. За поясненнями Сергія Шепурева, це трапилося через те, що ці автобуси на в момент перевірки їздять за іншими маршрутами. Таке поки можливо, поки ТОВ «Дозор Україна» повністю не налаштує усю систему й не встановить трекери на увесь транспорт.

Нагадаємо, що попередньо сервіс мав запрацювати ще з січня цього року.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Микола

    25а як їздив погано, то так і  їздить. Ніяких змін не видно. Піднімають вартість проїзду, а кращого не видно нічого.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up