Смертельна ДТП на Хмельниччині: троє загинуло, троє - у лікарні

Смертельна ДТП на Хмельниччині: троє загинуло, троє - у лікарні
Аварія трапилася поблизу села Правдівка Ярмолинецького району. Близько 11-ї години вечора мнсники отримали повідомлення про ДТП на автодорозі Н-03.
Водій автомобіля "ВАЗ 2109" виїхав на зустрічну смугу, намагаючись обігнати "ВАЗ 2107" та зіткнувся із легковиком "BMW". Після цього "BMW" здійснив некерований рух та врізався в автомобіль "ВАЗ 2107". Про це повідомили у прес-службі обласного управління ДАІ.
Внаслідок зіткнення 22-річний водій і два пасажири автомобіля "ВАЗ 2109" загинули на місці пригоди. Ще двох пасажирів цієї автівки та одного, який був у «ВАЗ 2107» госпіталузували до Ярмолинецької районної лікарні із травмами різної важкості. 
 
Як повідомляється у прес-службі ДСНС у Хмельницькій області, потерпілих довелося витягувати за допомогою гідравлічних ножниць. Тіла загиблих заблокувало елементами конструкцій.
На місці події працював психолог, який надавав допомогу родині загиблих, які приїхали на місце аварії. 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    можливо про БМВ не пишуть бо там був працівник прокуратури????

    Анонім reply Анонім

    Дибілізм...По твоїй логіці можна подумати, шо приїхали люди в чорному, блиснули всім вспишкою і стерли память, шоб "позамітати" сліди за прокурором.....
  • Анонім

    ЧОРНИЙ Х5  виїхав на зустрічну, але чомусь ніхто про нього нічого не пише!!??????????!!!!!!!!!!!????????????? дивно!!!!!!!!

    Serg reply Анонім

    Так пишуть, що ВАЗ на зустрічну виїхав, а не БМВ
  • UkrRiot

    І як взагалі це трапилось?
  • UkrRiot

    А хто винуватий у цьому всьому?

    UkrRiot reply UkrRiot

    За попередніми даними, 21-річний водій «ВАЗ 2109», намагаючись здійснити обгін автомобіля «ВАЗ 2107», виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з «BMW X5», яким керував 25-річний працівник прокуратури. В результаті удару іномарка зупинилась, а «ВАЗ 2109» додатково зіткнувся з автомобілем «ВАЗ 2107» та перекинувся.

    UkrRiot reply UkrRiot

    25-річний працівник прокуратури «BMW X5»....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 20:12 У Хмельницькій міській лікарні відкрилось нове терапевтичне відділення (ФОТО) 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up