На Зарічанській водій "Таврії" збив на "зебрі" бабусю

На Зарічанській водій "Таврії" збив на "зебрі" бабусю
Аварія сталася неподалік від обласного управління МВС. Потерпілу із серйозними травмами відправили до реанімаційного відділення.

Сьогодні, 8 липня, близько 20:00 на вулиці Зарічанській 24-річний водій «Таврії» збив жінку, яка переходила дорогу через пішохід. Він рухався в сторону зупинки «Електроніка». Правоохоронцям чоловік розповів, що їхав із швидкістю біля 50 кілометрів на годину. 75-річну бабусю він не помітив, тому що був засліплений сонцем.

Як повідомив «ВСІМ» речник управління ДАІ в Хмельницькій області Андрій Лужняк, потерпілу доправили до лікарні. За попереднім діагнозом у жінки струс мозку та чисельні забої. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.Читайте також: Фото дня: у центрі Хмельницького зіткнулися три авто 

В ДТП на Ружичній постраждало двоє хлопців

Відео дня

У Хмельницькому тролейбус збив бабусю

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Evgen Grabovsky

    Водія пустити на фарш, з якого зробити пиріжки які він розвозив.

    Анонім reply Evgen Grabovsky

    Та там нічого страшного не трапилось. Вилікують бабусю, водій відповість, покарання серйозного там не буде. Але подвійні стандарти людей лякають. Залежно від соціального статусу водія визначають його провину.
  • Anonymous

    Сам же сказав, що сліпило очі, то скинь швидкість, а не газуй як ненормальний

    Анонім reply Anonymous

    Майже на максимальній швидкості на пішохідному переході і при осліпленні сонцем. Але він же на Таврії. Йому можна.
  • Serg

    Ну тепер точно світлофор поставлять.

    Якби зробили такий, що регулював виїзд з вул. Перемоги, від Епіцентру, ну і за одно даний пішохідний пересунути трохи ближче до виїзду з Епіцентру - було б і водіям і пішоходам легше. А то тільки зупинився  тролейдус - як вийшло стадо - і валять не піднімаючи голови - бо вони на пішохідному переході.

    А так - хоч голову піднімуть - продуться 20 метрів.
  • Анонім

    Та йому і йому подібним можна збивати. Він же не заможний, не дитина заможних людей і не на іномарці крутій, які навіть якщо пішохід порушив правила, то винні. А у цьому випадку сонце винне і водій не повинен був вжити заходів по усуненню цього впливу. Вот таке суспільство із подвійними стандартами.

    Анонім reply Анонім

    Цей водій-КЕФІРУ НЕ ПИВ !!!

    Анонім reply Анонім

    Ну звісно, що не пив. У цьому випадку ж сонце винне.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині перекриють рух трасою через Дунаївці: як об’їхати 20:03 Прокурори врятували від розорення землі трьох заповідників на Шепетівщині 19:38 У психлікарні в Скаржинцях запланували ремонти на 20,5 мільйона 19:07 «Я тримала його руку до останнього»: історія загиблого у ДТП під Летичевом Віталія Недошивко Від читача 11:24 "Інноваційне грудне годування: Ключ до комфорту та здоров'я для мами та малюка" 18:31 На Хмельниччині у пожежі літньої кухні загинула жінка 18:01 Робота за кордоном і бізнес в Україні. Хмельницькі випускники поділились планами після школи photo_camera 17:18 За працевлаштування людини з інвалідністю роботодавцям Хмельниччини виплатять до 106 тисяч 16:40 Хмельничанка хотіла отримати допомогу від «Дії», натомість втратила всі гроші 16:01 У Хмельницькому затримали водія ВАЗ з підробленими документами 15:16 Прикордонники затримали жителя Хмельниччини, який горами прямував до Румунії 14:34 «Світ на дотик»: історія незрячого подружжя Антона та Вікторії photo_camera 14:04 Повернули тіло після обміну: Хмельниччина втратила воїна Сергія Квятковського 13:40 Куди подіти дитину влітку: огляд дитячих таборів, гуртків та секцій 13:18 На Хмельниччині судили чоловіка, який вночі не впустив додому ексдружину 12:37 Робота у Хмельницькому: є 352 вакансії 12:01 В лікарні помер 24-річний чоловік, якого збив «Volkswagen» біля Летичева 11:12 Хмельницькі піротехніки розміновують Херсонщину (ВІДЕО) play_circle_filled 10:24 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 09:22 Розпочався чемпіонат Хмельниччини з футболу photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up