У Хмельницькому тролейбус збив бабусю

У Хмельницькому тролейбус збив бабусю
Аварія сталася у середу, 24, червня на перехресті вулиць Франка та Шевченка.
За кермом тролейбуса знаходилася 57-річна жінка. Водій наїхала на хмельничанку, коли та переходила проїжджу частину дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Про це повідомляють в обласному управлінні ДАІ. 
В результаті ДТП 73-річна місцева жителька обійшлася легкими травмами – у неї забій тканин стегна. 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    Водію тролейбуса 57 років? Автор вкурсі, що водії тролейбусів виходять на пенсію у 55? Це дуже важка робота і працювати лишніх два роки на такій роботі ніхто не буде!!!
  • Хмелевская Ольга

    Панове, а поясніть мені де на перехресті вулиць Франко та Шевченка нерегульований пішохідний перехід? Якщо я вірно зрозуміла , це перехрестя поблизу готеля Поділля ? Так там кругом світлофори......А більше вулиця Франко ніде не перетинається з вулицею Шевченка.....

    Serg reply Хмелевская Ольга

    Трішки далі - в сорону міскої лікарні пішохідний перехід є, але то провулок Шевченка.  Ну і на додачу - можливо тоді світлофор не працював - ось і став регульований пішохідний перехід - нерегульованим.
  • Serg

    Водії тролейбусів ніколи не пропускають пішоходів!!!!!! Навіть, на перехрестях, при повороті (коли для людей горить зелене світло)!!!!!!!!!!!!!!! Ще раз повторюю - за весі роки мого життя жодного разу не бачив, щоб тролейбус пропускав когось на пішохідному переході!!!!!!!!!!!!!!

    Анонім reply Serg

    Маячня...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up