Хмельничани можуть взяти участь у конкурсі дитячих малюнків

Хмельничани можуть взяти участь у конкурсі дитячих малюнків
Учасниками конкурсу можуть стати школярі різного віку з різних регіонів, які намалюють свої мрії про майбутнє нашої країни. Кількість малюнків від одного учасника необмежена. Прийом робіт на конкурс «Омріяна Україна очима дітей» триватиме до 7 липня 2015 року.

У серпні журі конкурсу відбере найкращі роботи, автори яких стануть призерами конкурсу-фестивалю. 100 найкращих дитячих малюнків візьмуть участь у виставці, яка буде організована до Дня Незалежності України у Києві. Їхні автори отримають цінні подарунки та будуть відзначені дипломами.

Частина авторів будуть запрошені для участі у майстер-класі всесвітньо відомого художника Джамаля Бадвана. Всі спільно створюватимуть найбільшу дитячу картини, яка увійде до книги рекордів України.

Малюнки приймаються на папері формату А4 та А3. Можливість прийому малюнків більшого формату необхідно додатково узгодити з організаторами конкурсу-фестивалю.

Відео дня

Малювати омріяну Україну можна будь-чим: олівцями, фломастерами, фарбами тощо. Немає також жодних обмежень щодо техніки малюнку. Після завершення прийому робіт усі малюнки будуть опубліковані на офіційному Інтернет-сайті конкурсу-фестивалю www.mriyafest.org . Також тут можна знайти більш детальнішу інформацію про конкурс.

10 авторів найкращих малюнків отримають можливість представити свою творчість на міжнародній арені в рамках закордонної поїздки, яку організують наприкінці року.

Конкурсні роботи необхідно надіслати разом з фотографією автора поштою на адресу: Благодійний фонд «Омріяна Країна» бульвар Дружби Народів, 9, місто Київ, 01042.

Малюнки мають бути підписані на звороті із зазначенням: ім'я та прізвища автора; віку; домашньої адреси; контактного телефону автора чи батьків.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 Внаслідок вибуху газоповітряної суміші у Хмельницькому травмувався чоловік 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up