Хмельничанин отримав у спадок мільйон

Хмельничанин отримав у спадок мільйон
На Хмельниччині є сім офіційних мільйонерів. Саме про це свідчать попередні результати деклараційної кампанії, повідомляє прес-служба обласного управління Міндоходів.

Наразі по двоє мільйонерів проживає у Кам’янець-Подільському, Славутському та Дунаєвецькому районах. Ще один мешкає у обласному центрі. П’ятеро з них заробили мільйони завдяки продажу власних квартир та будинків. Одному з них дістався спадок на мільйон гривень. Сьомий мільйонер увірвав куш на дивідендах та зарплаті.

Загальна ж сума задекларованих прибутків подолян склала понад 155 мільйонів гривень. З цього скарбниці місцевих громад отримають 7,3 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб.

Протягом січня-березня про статки податківцям прозвітували майже шість тисяч подолян.

Відео дня
> Традиційно найбільші прибутки декларантам принесла спадщина – 87 мільйонів гривень, продаж транспорту – понад 23 мільйони та реалізація квартир та будинків – майже 20 мільйонів гривень.

За поверненням коштів з бюджету у вигляді податкової знижки  до органів доходів і зборів регіону вже звернулись 2100 краян. Їм компенсують з казни 2.5 мільйона гривень.

У регіональному представництві Міндоходів нагадують, що деклараційна кампанія триває до 1 травня, відтак, до її завершення залишилось менше тижня. А тому закликають подолян не відкладати виконання свого конституційного зобов’язання на останній день, а завітати до податкових інспекцій Поділля вже зараз та сумлінно виконати свій громадянський обов’язок.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    да, как то маловато миллионеров, остальные что-миллиардеры, что ли?
  • Anonymous

    Є брехня, є нагла брехня і є статистика. Купа бариг у місті, на яких нелегально батрачить іншіа частина хмельничан. Мешкають в передмісті, їздять на дорожезних автах, а податків сплачують менше ніж медсестра чи вчитель. Звичайно, а навіщо? Адже *всьо можна парєшать* з якимось чинушою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:32 Викрав людину і вимагав 150 тисяч доларів: засудили жителя Хмельниччини 14:01 На Хмельниччині до реєстру корупціонерів потрапили 104 особи. Деталі 13:19 У Хмельницькому і в Городку стались ДТП: є постраждалі 12:25 На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО) photo_camera Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 11:19 1 травня починається запис дітей до 1 класу. Як це зробити? 10:44 На 10 вулицях Хмельницького не буде води через ремонт 10:21 Куди звернутися, щоб повернути гроші зі старого електронного квитка? Працюватимуть три локації 09:04 Куди здати небезпечні відходи? Графік роботи екобуса у травні 20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up