Покупці квартир у Хмельницькому радіють - оцінку житла відклали

Покупці квартир у Хмельницькому радіють - оцінку житла відклали
Нові правила купівлі-продажу нерухомості вступлять у дію не 1 серпня, а 1 листопада. За цей час повинні підготувати фахівців з оцінки житла.

Скандальну новацію, "завдяки" якій оцінка житла стала би недешевою і недоступною послугою, відклали через брак спеціалістів. Таке рішення виніс Кабінет Міністрів України.

За словами оцінювачів, проблемним моментом залишається той факт, що для роботи їм потрібно буде купувати спеціальну програму та отримувати патент на неї. Відповідно, їхні послуги можуть подорожчати -  до кількох тисяч гривень проти нинішніх 600 - 1000 грн.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:28 Хмельницький в Instagram: зібрали 10 фото за тиждень photo_camera 13:01 СФГ Поділля - чемпіон ВСІМ Бізнес-ліги 2024 photo_camera 12:23 Що відомо про героїв війни, іменами яких назвали вулиці у Хмельницькому 11:06 На Хмельниччині попрощались з нацгвардійцем Віталієм Дерев’янком photo_camera Від читача 20:56 Карина Койнаш, мода і кіберпанк: Натхнення футуристичними світами в дизайні одягу 10:22 «Сильні України»: у Хмельницькому пройшли змагання серед ветеранів photo_camera 09:09 Чілдрен Кінофест: коли відбудеться, яка програма та де покажуть в Хмельницькому 18:29 У Хмельницькому попрощалися із загиблими воїнами Станіславом Комарніцьким та Ігорем Назарчуком 17:53 Мешканка Хмельниччини втратила всі заощадження, купуючи мотоцикл 17:09 На Хмельниччині попрощалися з майстром спорту Олександром Пєлєшенком, який поліг на фронті 16:19 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена 15:30 Цьогоріч жителі Хмельниччини сплатили більше податку ніж торік: скільки 14:42 На Хмельниччині суд повернув державі важливу пам’ятку археології
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up