Хмельниччина: 26-річний зек обкрадав магазини через пристрасть до алкоголю

Житель одного із сіл Славутського району чоловік проник у відділення пошти, крамницю, а «попався» у магазині. На «кримінальну стежку» його підштовхнула любов до алкоголю, а також до легких і швидких грошей.

- Щоразу він обирав нічний час доби, коли практично всі заклади зачинені, а поруч немає мимовільних свідків. Проте, проникаючи в черговий раз у торгівельну точку, чоловік вважав, що йому знову все зійде з рук, - каже речник Державної служби охорони у Хмельницькій області Олена Шибунько.  

Близько другої години ночі в магазині по вулиці Привокзальній спрацювала система охорони. На місце приїхали правоохоронці. Вони помітили відірвану віконну решітку та розбите скло. Всі факти свідчили про проникнення всередину приміщення. До магазину приїхала  і слідчо-оперативна група. У цей час злочинець ще перебував у приміщені.  Аби уникнути покарання, він зайшов до комірчини, заліз на верхню поличку та, причаївшись, сподівався, що ніхто його не помітить. Проте правоохоронці викрили його схованку. Під час затримання молодик намагався чинити опір працівникам міліції, але йому одягнули наручники

Наразі по даному факту проводиться перевірка за ознаками частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За надмірну любов до чужої власності чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі терміном до шести років.

Відео дня

- Як стало відомо, у свої 26 років у молодого чоловіка є кримінальне минуле – близько місяця тому у нього завершився термін відбування покарання за вчинення подібних злочинів. На «кримінальну стежку» його підштовхнула любов до алкоголю, а також до легких і швидких грошей, - каже Олена Шибунько.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Сьогодні у Хмельницькому Сьогодні у Хмельницькому
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:45 Як змінилася ціна приготування паски за чотири роки 12:30 Мешканка Хмельниччини вирощує 3000 видів рослин на двох гектарах play_circle_filled photo_camera 11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up