На Хмельниччині в гаражі у злодія знайшли вкрадені речі, рушницю та автомобіль

На Хмельниччині в гаражі у злодія знайшли вкрадені речі, рушницю та автомобіль
Повідомлення про крадіжки надійшли до кам’янець-подільських правоохоронців у мікрорайоні «Черемушки». Підозра впала на 48-річного місцевого жителя, який раніше вже мав судимість.

Під час обшуку міліціонери знайшли речі, які підозрюваний вкрав із трьох квартир, а також автомобіль «ВАЗ», обріз та набої до нього. Окрім цього, знайшли й інші речі, власників яких шукають. Про це повідомляє обласне управління міліції.

Фото - прес-служба УМВС у Хмельницькиій області

Відео дня

Наразі за фактом злочину правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка), ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального Кодексу України. Триває перевірка причетності чоловіка до інших правопорушень. 

Читайте також:

Злодії виносять з квартир хмельничан гроші та спортивне спорядження

За крадіжку телефонного кабелю хмельничанина можуть "посадити" на 5 років

Злодій виніс з квартири хмельничанки 80 тисяч гривень

На Хмельниччині молодик позичав у знайомих техніку, яку потім здавав у ломбард

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera 09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію 09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО) 18:21 «Мобілізація – це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up