На Хмельниччині 48-річний чоловік побив свого знайомого до смерті

На Хмельниччині 48-річний чоловік побив свого знайомого до смерті

Чоловік згадав своєму знайомому старі образи, які були між ними. Після цього він накинувся на товариша і сильно побив. На ранок потерпілий помер.

Подія сталася у середу, 18 травня, близько 22:00 в Ярмолинцях. Про це повідомляють у прес-службі Головного управління Нацполіції у Хмельницькій області. 

55-річний потерпілий родом із райцентру Деражня, але на Великдень приїхав до своїх знайомих у Ярмолинці і залишався в них. Господарі, чоловік з дружиною, разом зі своїм товаришем регулярно вживали спиртне.

"Так було і того дня. Після надміру спожитого алкоголю усі троє близько 22:00 полягали спати, коли у гості прийшов їхній знайомий. Відчинив власник будинку. Коли непроханий гість зайшов усередину, побачив на ліжку потерпілого, і, як він сам стверджує, йому згадались старі образи, які були між ними." - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Захмелілий чоловік накинувся на потерпілого і сильно побив його. Останній певний час залишався у свідомості і скаржився на самопочуття, хоча, перебуваючи під алкогольною «анестезією», не міг об’єктивно оцінити свій стан. Господарі запропонували йому прилягти і самі заснули, а коли прокинулись наступного дня близько 14:00, їхній гість уже був мертвий. Лікарі діагностували у нього перелом практично всіх ребер, численні крововиливи, в тому числі і в мозок, та інші несумісні із життям травми.

Правоохоронці затримали підозрюваного за місцем проживання. Йому оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. На період досудового розслідування чоловік перебуватиме під вартою.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up