На тілі жінки, яку вбили в Гречанах, виявили 22 ножових поранення

На тілі жінки, яку вбили в Гречанах, виявили 22 ножових поранення
Від рук парочки злочинців, які напідпитку влаштували розборки в гуртожитку, постраждав і чоловік. Йому дивом вдалося вижити і викликати мілціціонерів.

Вбивство сталося у ніч з 11 на 12 вересня. Добряче випивши, двоє чоловіків вирішили з’ясувати стосунки із товаришем. Один із затриманих, а саме 32-річний Михайло Українець, тимчасово дозволив своєму знайомому пожити в його кімнаті одного з гуртожитків на Гречанах. Власнику не сподобалось те, що там нібито влаштували притон.

Залізши в помешкання через вікно, двоє чоловіків почали сперечатися із тимчасовим мешканцем.

- Коли вони почали пред’являти претензії чоловікові, то він дістав ніж і почав захищатися. В цей час, за словами нападників, прокинулася його співмешканка, яка теж стала учасником суперечки, - розповіла «ВСІМ» речник УМВС в Хмельницькій області. – Жінку зарізали, на ній виявили 22 поранення, а чоловік вижив. Прийшовши до тями лише зранку, він викликав міліцію.

Відео дня

Нагадаємо, що про розшук підозрюваних в умисному вбивстві оголосили в суботу, 12 вересня.

Як виявилося, двоє чоловіків після скоєння злочину поїхали додому, де помилися та передягнулися. А потім вони вирушили на рибалку до Деражні. Як розповіли затримані слідчим, вони вже давно туди збиралися. Та вирішили порибалити лише після того, як вбили жінку та поранили друга. Саме в Деражні вони були затримані і перевезені до СІЗО у Хмельницькому.

Один із звинувачених, 47-річний Сергій Домінов, раніше уже був судимий. Парочці загрожує від 7 до 15 років ув’язнення. Покарання передбачене за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up