У 19-річного кам’янчанина відібрали гроші, мобільний та документи

У 19-річного кам’янчанина відібрали гроші, мобільний та документи
Двоє хлопців напали на студента будівельного коледжу після того, як той у нічному закладі похизувався «товстим» гаманцем.

Під час розпиття міцних напоїв кам’янчанинвступив в словесну перепалку з двома відвідувачами закладу. Ображені хлопці дочекались, поки юнак вийде із закладу, прослідкували за ним, а в безлюдному місці — напали. Добряче побивши свою жертву, молодики відібрали 800 гривень, мобільний телефон та документи. Побитий юнак дошкутильгав до найближчої заправки, попросив у водія мобільний та викликав правоохоронців.

- Вже за годину оперуповноважений карного розшуку Вадим Кузема, дільничний інспектор Дмитро Софіянчук та слідча Олена Катеринюквстановили особи зловмисників та затримали їх, — розповів т.в.о. начальника міського відділу міліції Віталій Козярук. — Двоє 19-річних товаришів з Чемеровеччини безтурботно пропивали награбовані гроші в тому ж розважальному закладі. Прийшовши до тями після похмілля, юнаки вибачились за вчинене, однак відповідальність за грабіж ніхто не відміняв. Наразі відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України — грабіж. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up