В ДТП на виїзді з Хмельницького потрапили головний освітянин, завідуюча садочку і діти. Є загиблі

В ДТП на виїзді з Хмельницького потрапили головний освітянин, завідуюча садочку і діти. Є загиблі
Роман Миколаїв і Наталія Докторук. Фото із сторінок у Фейсбук.
  • Службовий автомобіль Хмельницької міської ради “Nissan Leaf” в’їхав у “КамАЗ” на Вінницькому шосе.
  • Двоє людей загинуло, ще п’ятеро травмувалося.
  • За попередньою інформацією, за кермом був директор департаменту освіти і науки Хмельницької міськради Роман Миколаїв.
  • З ним в салоні була завідуюча одного із садочків міста і діти.

В ніч на сьогодні, 30 травня, на Вінницькому шосе трапилася смертельна ДТП. О 23:50 автомобіль "Nissan Leaf" на виїзді з Хмельницького в’їхав у припаркований на узбіччі “КамАЗ”. Як повідомляють в поліції, внаслідок аварії двоє людей загинуло і ще п’ятеро травмувалося. 

За інформацією vsim.ua, за кермом легковика був директор департаменту освіти і науки Хмельницької міськради Роман Миколаїв. Ймовірно, "Nissan Leaf" був службовим. Саме такий автомобіль за 470 тисяч гривень з бюджету купило комунальне підприємство по організації роботи міського пасажирського транспорту у 2017 році. Як повідомили vsim.ua підприємстві, автомобіль був переданий на користування в департамент освіти. 

У поліції відмовляються оприлюднювати будь-яку інформацію про потерпілих та загиблих, посилаючись на таємницю слідства. 

Відео дня

Журналістам vsim.ua у Хмельницькому обласному бюро судово-медичної експертизи підтвердили, що в салоні автомобіля  була завідуюча садочку №53 “Веселка” Наталя Докторук. Вона загинула.

До слова, Наталію Докторук керівником ДНЗ призначили минулого року.  До цього вона працювала завгоспом садочку №55.

Згодом в поліції підтвердили інформацію про загиблих, те, що за кермом був посадовець міськради і їхав він на службовому авто. Також розповіли про інші деталі ДТП.

ОНОВЛЕНО: Смертельна ДТП за участю хмельницьких освітян. Все, що відомо про трагедію 

Олександр Манзюк. Фото з ФБ

Також в ДТП не вижив хмельничанин Олександр Манзюк. Поки що про нього немає інформації.

На час приїзду поліції Роман Миколаїв був при свідомості. Давав покази.

На сторінці Хмельницького осередку ВО “Автомайдан” повідомляють, що Роман Миколаїв керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. 

Відео з нічної ДТП оприлюднили користувачі у Фейсбук:

ОНОВЛЕНО. 1.06.2018 У суді Роман Миколаїв визнав, що вживав алкоголь до того як сісти за кермо автомобіля. За його словами, він випив три келиха шампанського. У крові водія виявили 0,61 проміле алкоголю (допустима норма – 0,2 проміле).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (99)
  • Ірина Ляур

    Шкода усіх
  • Настя Гонгало

    Пиятика і блядство=результат ви бачите!
  • Lidia Nikolajewna

    Не судіть і не судимі будете. Він цього не хотів
  • Olya Shifrin

    Шкода діток...і тільки їх...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up