Випадки підробки банківських документів частішають

У Хмельницькому почастішали випадки підробки документів з метою отримання кредитів. Поки що ця тенденція зберігається

В основному до таких правопорушень вдається молодь. Правоохоронці зібрали матеріали стосовно 21-річного жителя обласного центру, який подав у відділення одного з банків фіктивну довідку про те, що він працює експедитором і за шість місяців отримав зарплату близько восьми тисяч гривень. „В це ж відділення інший хмельничанин надав підроблений документ, згідно якого він мав чималу зарплату працюючи водієм, що абсолютно не відповідало дійсності”, - розповів спеціаліст сектору по взаємодії із громадськістю та засобами масової інформації Хмельницького міського відділку міліції Олександр Колодій.

Співробітники міліції встановили, що кредит на суму понад три тисячі гривень по фіктивній довідці намагалася також отримати 27-річна жителька одного з мікрорайонів міста. Разом з тим, правоохоронці виявляють не тільки підроблені банківські документи. Так, мешканець Летичівського району керував автомобілем по чужому посвідченню водія, в яке він вклеїв свою фотокартку.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:06 Ціни на полуницю: за скільки продають у Хмельницькому і звідки привозять photo_camera 14:42 Навчання з серпня та по суботах: у МОН видали рекомендації для студентів 13:57 У день народження полеглого воїна на Хмельниччині відкрили пам’ятну дошку 13:16 Тіла двох потопельників дістали з водойм рятувальники на Хмельниччині Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 12:30 На Хмельниччині вбили 75-річного пенсіонера 11:15 Мешканцю Хмельниччини дали умовний термін за вбивство собаки 10:12 За весну на Хмельниччині висадили майже 2,9 мільйона дерев photo_camera 10:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів 09:08 У Хмельницькому проводять онлайн-опитування про громадський транспорт (АНКЕТА) 20:42 Предстоятель ПЦУ Епіфаній відвідав Хмельниччину (ФОТО) 19:53 На Хмельниччині попрощались із чотирма захисниками України. Хто вони 19:14 На Хмельниччині правоохоронці врятували від загибелі трьох кошенят (ФОТО) 18:34 Понад 110 тисяч виманили "мобільні оператори" у двох жителів Кам'янеччини 17:51 Робота у Хмельницькому: є 367 вакансій (СПИСОК) 17:17 Смертельна аварія поблизу Хмельницького: водій «BMW» влетів в дерево і загинув 16:58 Погрози відключити світло та виселити: деталі конфлікту у садівничому товаристві «Дружба» 16:16 Прокуратура позбавила підприємця землі вартістю понад 1 мільярд гривень 15:37 10 найпопулярніших сімейних лікарів Хмельницького: рейтинг за деклараціями
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up