Музиканти з „Лос Колорадос” грають у стилі агро-рок

Музиканти з „Лос Колорадос” грають у стилі агро-рок
На концертах учасники „Лос колорадос” кажуть, що є музикантами з села Тетильківці Шумського району, хоча насправді майже всі музиканти живуть у місті

Гурт „Лос Колорадос” існує вже більше року. В композиціях тернопільського колективу є  велика частка гумору, і більшість його пісень присвячено сільськогосподарській тематиці. Тому, за визначенням самих музикантів, вони грають агро-рок. Про це свідчить і назва колективу „Лос Колорадос”, якій його учасники завдячують знайомому музиканту, що якось жартома назвав їх „жуками”. А оскільки  найпопулярніший жук на Україні – колорадський, саме так хлопці і вирішили назвати свій гурт, але – на іспанський мотив. Незважаючи на свій молодий вік, колектив встиг завоювати багато прихильників, а їх концерт у  хмельницькому клубі „Арт-паб 68” супроводжувався справжнім аншлагом.
Що, на вашу думку,  є найважчим в житті рок-колективу?
Найскладніше - зберегти склад гурту. В будь-якому колективі трапляються конфлікти, і часто саме вони стають причиною його розпаду. Тому, на нашу думку, найважче в житті групи не сама творчість: придумування текстів, мелодій та їх виконання, а саме збереження складу колективу. Тому ми дуже цінуємо ті колективи, які багато років грають разом, не змінюючи своїх учасників. У нас склад поки що не змінювався, і, сподіваємося, що так буде і надалі. Хоча до створення „Лос Колорадос” ми грали і в інших музичних формаціях, взагалі, спочатку ми сприймали цей гурт як хобі, але тепер прагнемо приділяти творчості в ньому якомога більше уваги.
Що вас дивує в українському шоу-бізнесі?
Правду кажучи, вже нічого. В ньому як було все за гроші, так і залишилось. А дуже б хотілося, щоб в Україні популярними виконавцями ставали дійсно талановиті люди, а не ті, кого «розкрутили» за гроші. Тому що є дуже багато цікавих гуртів, які не можуть стати відомими лише через те, що не мають достатньо коштів.
Чи є у вас  традиції, пов’язані з виступами?
Так, на кожному концерті вокаліст представляє нас як „колектив з села Тетильківці Шумського району Тернопільської області”. Хоча насправді всі учасники колективу, за виключенням самого вокаліста, з Тернополя. Просто Тетильківці розташовані поряд з його рідним селом, і коли вокаліст сказав таку кумедну назву, всім нам вона дуже сподобалася. До речі, цей учасник колективу і досі живе в селі і кожного дня їздить звідти на роботу до  Тернополя.
Також в наших піснях є своя „фішка”: для гумору ми вставляємо в них уривки з композицій відомих колективів. Також ми переспівали пісню „Трава у дома”. Однак прагнули зробити це цікаво та весело, а не просто майже „один в один”, як це зробив  гурт „Авіатор”. Тому ми співаємо цю пісню українською мовою та зі „стьобним” зміненим текстом.
Чи часто доводиться мати справу з колорадськими жуками?
Так, у кожного з нас є родичі в селах, які, як і більшість українців, щороку саджають картоплю. А ми їм допомагаємо доглядати за нею. Тож з колорадськими жуками зустрічаємось часто.

Досье:
Руслан «Преступник» Приступа - вокал
Ростислав «Ростик» Фук - гітара
Віталій «Лука» Луков - гітара
Сергій «Швагро» Масик - бас-гітара
Олександр «Ганс» Давосир - ударні

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Глопці грають класну веселу музику:)

    Anonymous reply Anonymous

    Класна музика мені лав))Най її вшиткі послухавуть!!)
  • Anonymous

    ... ой... забув... Хмельницький - класне місто! Арт паб 68 - класний клюб! :) серйозно! Нехай всі знають!
  • Anonymous

    Якого дідька!? Руслан «Преступник» Приступа - вокал Ростислав «Ростик» Фук - гітара Віталій «Лука» Луков - гітара ---------- !!!!!!!!!!??????? МОскальське прізвище вчепили! ГВАВТ! Віталій "Лука" Шостак - гітара - ось як правильно!!! Сергій «Швагро» Масик - бас-гітара Олександр «Ганс» Давосир - ударні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:04 Куди здати небезпечні відходи? Графік роботи екобуса у травні 20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up