У Кам’янці-Подільському проведуть перший фестиваль вуличної їжі

У Кам’янці-Подільському проведуть перший фестиваль вуличної їжі
Перший фестиваль вуличної їжі у Кам'янець-Подільському організовують до ювілею музично-мистецького фесту «Республіка». Вхід – вільний.

Під час ювілейного фестивалю «Республіка», який проходитиме 4,5,6 вересня, біля Ратуші триватиме триденний фестиваль KP Food Festival 2015 - фестиваль їжі, вуличного стилю та музики.
На відвідувачів чекають: учасники кращих фестивалів вуличної їжі Україні, українські бренди одягу та музичні колективи.  Також на фестивалі вуличної їжі у Кам’янці будуть представлені кухні народів світу та тих культур, які проживали на території Поділля.  
KP Food Festival 2015 діятиме 4-6 вересня з 12:00 до 21:00.

- Я займаюся гастрофестивалями вже декілька років, і Київський успішний досвід фестивалю вуличної їжі хочеться донести до регіонів. Тому ми з Андрієм вирішили фестиваль вуличної їжі привезти до Кам'янця-Подільського, - розповідає організатор фуд-фесту в Кам'янці-Подыльському Ян Шкуро . - На фесті будуть представлені учасники зі всієї України з делікатесами, бургерамі і іншою смакотою. А також на фестивалі буде одяг українських брендів.
У 2015 році Ян Шкуро провів перший фестиваль їжі у Рівному, який був дуже успішним.   

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:15 Мешканцю Хмельниччини дали умовний термін за вбивство собаки 10:12 За весну на Хмельниччині висадили майже 2,9 мільйона дерев photo_camera 10:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів 09:08 У Хмельницькому проводять онлайн-опитування про громадський транспорт (АНКЕТА) Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 20:42 Предстоятель ПЦУ Епіфаній відвідав Хмельниччину (ФОТО) 19:53 На Хмельниччині попрощались із чотирма захисниками України. Хто вони 19:14 На Хмельниччині правоохоронці врятували від загибелі трьох кошенят (ФОТО) 18:34 Понад 110 тисяч виманили "мобільні оператори" у двох жителів Кам'янеччини 17:51 Робота у Хмельницькому: є 367 вакансій (СПИСОК) 17:17 Смертельна аварія поблизу Хмельницького: водій «BMW» влетів в дерево і загинув 16:58 Погрози відключити світло та виселити: деталі конфлікту у садівничому товаристві «Дружба» 16:16 Прокуратура позбавила підприємця землі вартістю понад 1 мільярд гривень 15:37 10 найпопулярніших сімейних лікарів Хмельницького: рейтинг за деклараціями 15:04 За збиття поліцейської та двох військових водій з Хмельниччини уник покарання 14:21 На Хмельниччині зростає захворюваність на вітряну віспу 13:48 У Хмельницькому проведуть велодень. Збиратимуть гроші на дрони-камікадзе 13:11 У Шепетівці легковик збив пенсіонерку на велосипеді 12:20 У Хмельницькводоканалі є 14 вакансій (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up