Хмельницькі ЗМІ виступили на підтримку побитої журналістки Тетяни Чорновол (ВІДЕО)

Хмельницькі ЗМІ виступили на підтримку побитої журналістки Тетяни Чорновол (ВІДЕО)
Близько 20-ти журналістів хмельницьких ЗМІ пікетували обласне управління міліції.

Вони вимагали відставки Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка.

Журналісти підписали звернення до начальника Хмельницького обласного управління міліції Сергія Шутяка з вимогою не допустити подібних випадків на території Хмельницької області та особисто передати звернення Міністру. Журналісти "ВСІМ" також поставили підписи. 

- Останньою краплею для нас, журналістів, став той факт, що в ніч на 25 грудня неподалік Києва невідомі чоловіки жорстоко побили нашу колегу - журналістку та громадську активістку Тетяну Чорновол. І це після того, як Тетяна за декілька годин до цього оприлюднила власне розслідування про те, де живе Віталій Захарченко. Збіг обставин? Сподіваємося. Але саме міністр внутрішніх справ безпосередньо відповідає за мир та спокій в нашій державі. Саме міністр внутрішніх справ безпосередньо відповідає за безпеку журналістів. Всі злочини, які були скоєні проти журналістів за останній місяць в нашій країні, ми пов'язуємо виключно з професійною діяльністю наших колег... - йдеться у зверненні.

Відео дня
> До пікетуючих вийшла речник Хмельницького обласного управління міліції Інна Глега, якій передали звернення.

- Ми готові до діалогу, і я запрошую вас всіх відсвяткувати разом Новий рік і обговорити всі питання, - каже Інна Глега.

Журналісти відмовилися.

- Тільки після відставки Віталія Захарченка, - прозвучало у натовпі.

 

 

Нагадаємо, журналістку, активістку Євромайдану Тетяну Чорновол побили у ніч на 25 грудня на Бориспільській трасі неподалік від Києва. У жінки струс мозку, розбите обличчя.

Активістка пов’язує напад зі своєю активною громадською діяльністю. Протягом дня, каже Тетяна Чорновіл, вона відвідувала місце проживання Генерального прокурора Пшонки та міністра внутрішніх справ Захарченка і пов'язує ці події як раз зі своєю діяльністю як громадського активіста.

По темі: Можливо, саме через це розслідування жорстоко побили Тетяну Чорновол

Київські активісти почали пікетувати будівлю Міністерства внутрішніх справ ще вранці.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:19 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена 15:30 Цьогоріч жителі Хмельниччини сплатили більше податку ніж торік: скільки 14:42 На Хмельниччині суд повернув державі важливу пам’ятку археології 13:50 Суд оштрафував чоловіка з Хмельниччини за торгівлю квітами на вулиці Від читача 13:40 Уряд врегулював питання оплати за оренду державного та комунального майна 13:45 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 13:02 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 12:12 На Хмельниччині спостерігали рідкісне північне сяйво (ФОТО) 11:22 У Шепетівці палав мікроавтобус 10:36 У Хмельницькому районі спіймали чоловіка, який рибалив забороненим знаряддям 09:55 Загинув від удару дрона: сім’ї прикордонника з Хмельниччини вручили відзнаку 09:06 Порушення на 28 мільйонів під час закупівель виявили прокурори на Хмельниччині 20:29 На Хмельниччину “на щиті” повернулися шість військових: хто вони 19:38 У Хмельницькому через замкнення електромережі загорілось підприємство (ФОТО, ВІДЕО) 18:55 На півночі Хмельниччини зацвіла рідкісна рослина (ФОТО) 18:12 На Хмельниччині є 3,5 тисячі безробітних. Які для них є вакансії? 17:40 Хмельничан запитають про проблеми в громаді: коли та як пройде опитування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up