Хмельницькі архітектори підтримали євромайдан

До підтримки мітингів за євроінтеграцію долучається все більше організацій. Хмельницьке обласне відділення Національної спілки архітекторів не стало виключенням.

Відповідне звернення архітектори оголосили під час засідання відділення штабу національного спротиву.

- У зверненні йдеться про підтримку мітингувальників у Києві. Члени спілки вимагають від уряду не зупиняти процес підписання євро інтеграційних угод, засудити напад на мирний мітинг, а також підтримати страйк усіма відділеннями спілки, - говорить "ВСІМ" речник штабу національного спротиву Олексій Голеншин.

Усі новини про #євромайдан у Хмельницькому - тут.

Відео дня
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:06 На Хмельниччині шукали 5-річного хлопчика photo_camera 16:39 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: де і коли саме 15:08 Фіктивні електронні направлення задля виплат від держави: деталі схеми у медцентрах Хмельниччини 14:28 Хмельницький в Instagram: зібрали 10 фото за тиждень photo_camera Від читача 20:56 Карина Койнаш, мода і кіберпанк: Натхнення футуристичними світами в дизайні одягу 13:01 СФГ Поділля - чемпіон ВСІМ Бізнес-ліги 2024 photo_camera 12:23 Що відомо про героїв війни, іменами яких назвали вулиці у Хмельницькому 11:06 На Хмельниччині попрощались з нацгвардійцем Віталієм Дерев’янком photo_camera 10:22 «Сильні України»: у Хмельницькому пройшли змагання серед ветеранів photo_camera 09:09 Чілдрен Кінофест: коли відбудеться, яка програма та де покажуть в Хмельницькому 18:29 У Хмельницькому попрощалися із загиблими воїнами Станіславом Комарніцьким та Ігорем Назарчуком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up