Хмельниччина відправила гуманітарний вантаж для 13 підрозділів на Сході

Хмельниччина відправила гуманітарний вантаж для 13 підрозділів на Сході
Із Хмельницької області в зону АТО вирушив черговий вантаж із гуманітарною допомогою. «Гуманітарка» була адресована не лише бійцям, які воюють на передовій, а й тим, хто будує фортифікаційні споруди.
Збирали допомогу у рамках акції «Схід та Захід разом». Всього хлопцям надійшло більше дванадцяти тонн різного вантажу. Окрім цього, дитячі малюнки, сувеніри, пресу та обереги для захисників. 
Наразі найнеобхіднішим і дефіцитним продуктом є вода. Адже, у степу, де будівельники зводять фортифікаційні споруди, джерел немає. А криниці у населених пунктах, де дислокуються бійці, не встигає набирати воду. Про це повідомляють у прес-службі Хмельницької ОДА.
«Укріплення майже завершили. Залишилися лише оздоблювальні роботи. Завершити мали раніше, проте доволі часто виникали ситуації, коли певні роботи доводилося удосконалювати по мірі будівництва. Адже ми давно не воювали, а обов'язково потрібно врахувати всі нюанси і вимоги захисту від сучасної зброї, - розповів завідуючий булівництвом Анатолій Ференс. . 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:33 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 16:23 На Великдень буде дощ: прогноз погоди на тиждень у Хмельницькому 15:26 Відключення газу в Хмельницькому 29 квітня - 3 травня. Список адрес 14:22 5 відео Хмельницького в минулому: нова підбірка play_circle_filled 13:14 В Гречанах 10 рятувальників гасили пожежу на підприємстві (ВІДЕО) play_circle_filled 12:24 Хмельничани в Instagram: що публікували в соцмережі цього тижня photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up