Хмельничани поповнили держбюджет на 4 мільярди гривень

Хмельничани поповнили держбюджет на 4 мільярди гривень
Саме такою є сума, яку сплатили податківці до зведеного бюджету України. Про це повідомляють у територіальних органах Державної фіскальної служби в Україні.

Із загальної суми більше одного мільярду гривень спрямували платники до державної скарбниці, до місцевих бюджетів Хмельницької області – 1 мільярд 891 мільйон гривень зборів та податків.

Також, більше 1 мільярда гривень митних платежів направили до державного бюджету працівники митних служб.

  Загалом, найбільше коштів до місцевих бюджетів Хмельниччини надходить із доходів фізичних осіб. Їх сума наразі складає близько 1 мільярда 348 мільйонів гривень. Іншим джерелом доходів місцевої скарбниці є плата за землю. Саме з цієї галузі до казни надійшло майже 230 мільйонів гривень.

Відео дня

Третє місце за найбільшим спрямуванням коштів до регіонального бюджету належить малому бізнесу. Підприємці цього виду діяльності спрямували до бюджету більше 186 мільйонів гривень єдиного податку. Окрім цього, до бюджету Хмельниччини сплатили понад 3 мільярди гривень єдиного соціального внеску.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Интересно, а сколько вернется обратно, после "дерибана" яценюками?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up