Хмельничани відкрили пляжний сезон. Купатись у Бузі не бояться (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Хмельничани відкрили пляжний сезон. Купатись у Бузі не бояться (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
До літа залишилось ще кілька днів і погода вже сприяє відпочинку. На місцевому пляжі відпочиваючих багато. Хтось прийшов просто поніжитись на сонці, а дехто не боїться навіть лізти у воду.

Як раніше повідомляв «ВСІМ» начальник управління Держсанепідслужби у Хмельницькій області Ігор Баланюк, згідно останніх показників лабораторних досліджень, які проводили наприкінці квітня, вода у Південному Бузі і досі в незадовільному стані і не відповідає усім санітарним нормам.

- Якщо наприкінці травня ситуація не зміниться, то ми не зможемо дати офіційного дозволу на відкриття пляжного сезону, - зазначав Ігор Баланюк.
Журналісти "ВСІМ" поцікавились у мешканців, чи будуть вони купатись у Південному Бузі, навіть якщо це заборонить санепідемслужба. Адже, наразі результатів експертизи поки немає
Хтось із опитаних відповідав, що все одно купатиметься, адже альтеранативних варіантів просто немає. Інших ця проблема зовсім не бентежить, адже, кажуть, що вода ззовні виглядає чистою і неприємний запах, який заносило з річки, вже не відчувається. Однак, знайшлись і такі, які зізнались, якщо купатись таки заборонять - то будуть шукати інших місць.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Потрібно на пляжі поставити табличку на якій будуть публікуватись результати перевірки води і вказана рекомендація можна чи не можна купатись. Кожна людина зможе ознайомитись і для себе вирішити чи купатись.
  • Анонім

    станом на 18.05.2015р. якість води річки відповадала санітарним нормам -  офіційна відповідь головного лікаря міської санепідемстанції    від 22.05.2015р. телефоном
  • Анонім

    Якщо купатись заборонено ! Повина бути на пляжі таблички що вода по санітарним нормам не придатна для купання. Поставити 3-5 табличок на пляж не потребують значних коштів. Натомість в річці встановлюють буйки що спонукає необізнаних людей до купання в річці.
  • Анонім

    ...........  на всю голову .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up