Хмельниччина отримала понад 100 тонн «гуманітарки»

Хмельниччина отримала понад 100 тонн «гуманітарки»
Іноземні волонтери відправили на Хмельниччину більш як 100 тонн гуманітарних вантажів. Серед товарів – одяг, постільні речі, а також авто, велосипеди, засоби гігієни, іграшки та канцелярія для дітей.
Про це повідомили у Державній фіскальній службі Хмельницької області. 
Найбільше гуманітарної допомоги подолянам передали з Німеччини. Це – медичне обладнання, текстильні вироби, продовольчі продукти і товари для дітей. Окрім цього, допомога надходила і від благодійників з Польщі, Нідерландів, Норвегії та Швейцарії. 
Оформлення гуманітарних вантажів відбувається першочергово. За останніх півроку митниця оформила 25 декларацій благодійних вантажів. 
Рішення про визнання вантажів гуманітарною допомогою приймається Міністерством соціальної політики України.
 
 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Дякуємо за рак шкіри,легенів,  і за новий вид пухлин пангеом



    Головна небезпека одягу з секонд-хенду полягає у тому, що його дезінфекція проводиться за допомогою хімічних речовин, а саме формальдегіду. Токсичність формальдегіду може відбитися на генетичному матеріалі, репродуктивних органах, дихальних шляхах, очах, шкірному покриві. Формальдегід надає сильний вплив на центральну нервову систему. Основний шлях попадання цієї речовини в організм - інгаляційний (через дихальні шляхи). Формальдегід внесений до списку канцерогенних речовин. Також, для знищення бактерій «ношений» одяг піддається пароформаліновій обробці. Така дезінфекції в камерах проводиться з хутряним та шкіряним одягом, одягом зі шкіряною підкладкою, шкіряним і гумовим взуттям, виробами з натуральних тканин, з хімічних волокон і ін.
  • Anonymous

    Особо радують речі з мароко , де  віл і сифіліс займає 1 місце
  • Anonymous

    Нарешті ми дочекалися, і зможемо підхватити вірус папіломи, вірус туберкульозу, вірус герпесу,кліщ демодекозу , вірусний грибок з солодким запахом гниттям нігтів і ніг,,,



    нарешті нас пообкидає, і ми виглядатимомо секонхендно
  • Anonymous

    Ми хмельничани дуже вдячні

    Нарешті ми змогли вдягатися за 140 грн/кг поношених речей і виглядати секонхендно

    Нарешті ми дочекалися, цього і розвалиця бізнес швейних цехів, базарів, і бутиків

    Анонім reply Anonymous

    Краще запитай скільки дітей і людей хмельничини врятує медичне обладнання яке передали , чому ти завжди негативне таке .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 Внаслідок вибуху газоповітряної суміші у Хмельницькому травмувався чоловік 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up