Хмельницький пляж оновили за півмільйона гривень. На що витратили гроші

Хмельницький пляж оновили за півмільйона гривень. На що витратили гроші
  • Пляжний сезон стартує вже завтра, 1 червня.
  • Міський пляж, на якому можна засмагати й купатись, вже прибрали й оновили. На це з міського бюджету пішло понад півмільйона гривень.
  • Що нового чекає містян на пляжі, читайте далі.

Пляжний сезон офіційно розпочнеться вже завтра, 1 червня. І хоч погода поки не дуже підходить для купання та засмаги, ми вирішили дізнатися про те, як підготували міський пляж.

Для початку нагадаємо про те, що вода у Південному Бузі є придатною для купання і цілком безпечною. Принаймні, про це говорять результати досліджень ДУ "Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України".

Свої роботи вже завершили комунальники. Начальник управління ЖКГ Василь Новачок запевнив нас. що пляж цілком готовий до нового купально-засмагального сезону. Навіть назвав суму, яку витратили на все це - 535 тисяч гривень.

Відео дня

Пляж поповнився на:

  • три нові трьохсекційні роздягальні
  • три нових питних фонтанчики
  • п’ятнадцять сонцезахисних парасольок, що покриті очеретом
  • триста тонн сіяного піску.
  • 135 тисяч ми витратили на роздягалки і питні фонтани, 200 тисяч на пісок - це разом із пересіванням і довезенням, а також 200 тисяч на сонцезахисні парасольки - каже Василь Новачок.

Раніше на міському пляжі встановили новий туалет і прогрейдерували площину території.

На данном изображении может находиться: небо, на улице, природа и вода

На данном изображении может находиться: небо, океан, облако, на улице и природа

На данном изображении может находиться: на улице

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (39)
  • Олег

    Красіво стало
  • Неля Монастирська

    Дерьмо в кульки!
  • Неля Монастирська

    Собачатників-до відповідальності!!!
  • Галина Ліхневська

    Коли нашому народу хтось догодить всім не задоволені і все не так, Наш мер  на своєму місці і робить для міста багато, Молодець.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній) 17:04 «Травмат» або «вогнепал»: як отримати дозвіл на зброю та де її купити в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 16:42 Наловили риби на мільйон гривень: на Хмельниччині затримали браконьєрів 16:02 Попрощались із 16-річною Іванною, яка загинула в ДТП на Озерній photo_camera 15:41 Вину мера Кам’янця у корупційному правопорушенні довели – прокуратура 14:44 За постріл у стінах прикордонної академії військовий заплатить великий штраф 14:08 У Хмельницькому ягдтер’єр загриз йорка та покусав дитину. Мешканці кажуть – це не вперше 13:31 Кам'янецький суд звільнив від покарання водійку, яка насмерть збила пенсіонерку 12:35 Що з будівництвом сміттєпереробного заводу? Запитали у заступника Симчишина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up