Кабмін України заборонив літати та плавати до Криму

Кабмін України заборонив літати та плавати до Криму
Рішення про закриття пунктів пропуску через державний кордон, розміщених на території Автономної Республіки Крим, тимчасове.

До таких кроків Україна вдалася у зв’язку із загостренням ситуації в Криму і вторгненням на територію України озброєних формувань, екстремістськи налаштованих осіб та військовою агресією з боку Російської Федераці,ї блокуванням роботи пунктів пропуску через державний кордон та пунктів контролю.

До списку закритих пунктів потрапили морські пункти та переправи у Євпаторії, Севастополі, Ялті, Чорноморську, Феодосії та Керчі.

Закриті також пункти повітряного пропуску: аеропорти в Саках, Севастополі, Сімферополі, Керчі, Джанкої, Качі та Гвардійському.

Відео дня
> Водночас, адміністрації Державної прикордонної служби дано доручення після усунення обставин, що призвели до тимчасового закриття пунктів, внести на розгляд Кабінету Міністрів України пропозиції щодо відновлення їх діяльності. Про це йдеться у розпорядженні Кабміну.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:38 У психлікарні в Скаржинцях запланували ремонти на 20,5 мільйона 19:07 «Я тримала його руку до останнього»: історія загиблого у ДТП під Летичевом Віталія Недошивко 18:31 На Хмельниччині у пожежі літньої кухні загинула жінка 18:01 Робота за кордоном і бізнес в Україні. Хмельницькі випускники поділились планами після школи photo_camera Від читача 11:24 "Інноваційне грудне годування: Ключ до комфорту та здоров'я для мами та малюка" 17:18 За працевлаштування людини з інвалідністю роботодавцям Хмельниччини виплатять до 106 тисяч 16:40 Хмельничанка хотіла отримати допомогу від «Дії», натомість втратила всі гроші 16:01 У Хмельницькому затримали водія ВАЗ з підробленими документами 15:16 Прикордонники затримали жителя Хмельниччини, який горами прямував до Румунії 14:34 «Світ на дотик»: історія незрячого подружжя Антона та Вікторії photo_camera 14:04 Повернули тіло після обміну: Хмельниччина втратила воїна Сергія Квятковського 13:40 Куди подіти дитину влітку: огляд дитячих таборів, гуртків та секцій 13:18 На Хмельниччині судили чоловіка, який вночі не впустив додому ексдружину 12:37 Робота у Хмельницькому: є 352 вакансії 12:01 В лікарні помер 24-річний чоловік, якого збив «Volkswagen» біля Летичева 11:12 Хмельницькі піротехніки розміновують Херсонщину (ВІДЕО) play_circle_filled 10:24 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 09:22 Розпочався чемпіонат Хмельниччини з футболу photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up