Маленькі хмельничани передавали "привіт" Святому Миколаю на "Окей Фм" і отримали подарунки

Маленькі хмельничани передавали "привіт" Святому Миколаю на "Окей Фм" і отримали подарунки
Акція «Подарунок від Миколая» проводиться у Хмельницькому не вперше. Кілька тижнів в ефірі радіостанції «Окей Фм» малеча розповідала вірші та співала пісні про Святого Миколая.

Цілий рік малеча з нетерпінням чекає зими, адже, з новорічними святами всі діти очікують дива. Звісно ж, чекаючи свят, малята сподіваються на здійснення своїх найзаповітніших мрій. Радіостанція «Окей Фм» вирішила додати у життя маленьких хмельничан трішки казки і подарувати їм свято.
Акція  принесла радість і хороший настрій не лише діткам, але й дорослим. Подія стала можливістю для батьків пишатися своїм чадом, а малечі, в свою чергу, проявити себе і отримати бажаний дарунок від Святого Миколая.

Умови акції є незмінними. Батьки повинні зареєструвати своїх дітей, а ті - вивчити віршик або пісеньку про Святого Миколая, які озвучують, зателефонувавши на радіо.

Ведучі беруть на себе функцію посередників між малечею та Миколаєм, допитуються, чи допомагали дітки своїм батькам і чи були слухняними. Традиційно, малятам задавали питання і про подарунки, які ті хотіли б отримати на свята. Більшість юних хмельничан бажали добра і здоров’я для своїх рідних.
В акції взяли участь 80 діток  різного віку, які впродовж кількох тижнів дарували радіослухачам радісний настрій та приємні емоції.

Відео дня

Жоден маленький учасник не залишився без подарунка. Багатозальний кінотеатр «Мультиплекс» запросив дітвору на перегляд мультфільму «Пінгвіни Мадагаскару» у 3D. А від партнерів акції: генерального спонсора ТМ«Фруктовий рай», шоколадного партнера ТМ «Рошен» і партнера - салону оптики «Прозорість» діти отримали смачні та цікаві подарунки. 

Цьогоріч, одним із наймолодших учасників був 4-річний Владик. Хлопчик розповідав в ефірі радіостанції віршик про доброго і щедрого Святого Миколая, який за радістю повторив, коли вже отримав подарунки.

- Ми разом із Владиком вчили віршика близько чотирьох днів, - розповідає мама хлопчика. – Також, дуже допомагав Владу його старший братик.

Ростику – 11, він взяв участь в акції разом із своїм 9-річним братом Вовою. Хлопці дуже задоволені подарунками.

Юна учасниця акції Аня прийшла у піднесеному настрої разом із мамою.

- В цій акції ми вирішили взяти участь вперше, не очікували виграти і отримати скільки подарунків, - каже мама дівчинки Валентина.

Радіостанція «Окей FM» щиро дякує батькам та діткам за участь в акції «Подарунок від Миколая». Бажаємо, щоб всі мрії та бажання обов'язково здійснилися, а серця ваші були сповненні радістю та спокоєм.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:21 «Мобілізація – «це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів 10:16 Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо photo_camera 09:41 У Хмельницькому районі провели футбольний турнір в пам’ять про загиблого воїна photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up