Марина Порошенко, «бабки за бабками» та фемінізм: що обговорювали у Facebook цього тижня

Марина Порошенко, «бабки за бабками» та фемінізм: що обговорювали у Facebook цього тижня
Ілюстративне фото з сайту media-azi.md

Хмельничани активно користуються соціальною мережею Facebook. Вони створюють власні дописи та коментують чужі. Ми вирішили дізнатися, що ж обговорювали у мережі цього тижня, і зібрали для вас найцікавіші публікації.

На Хмельниччину завітала Марина Порошенко. Вона відвідала кілька міст та поспілкувалася з хмельничанами. Цю подію активно обговорювали на нашій сторінці у Facebook. Повідомлення про приїзд першої леді набрало 63 коментарі, 38 поширень та понад 100 позначок.

«Не подуріли вони раптом?» — так Альона Береза відреагувала на зміну тарифів служби таксі 6565. Тепер клієнтам доведеться платити 40 гривень за поїздку до 2 кілометрів, а за кожен наступний доплачувати 7 гривень.

Відео дня

Андрій Попик у своєму дописі розповів про жінок літнього віку, які приходять до приймальні депутата Сергія Лабазюка. У публікації він розповідає, люди прийшли «за подачками».

Одразу 6 релігійних громад у Городоцькому районі захотіли перейти до Православної церкви України. Їх перелік розмістив на своїй сторінці митрополит Антоній Махота. Пост набрав 11 коментарів, 47 поширень та 220 позначок.

Патрульна поліція Хмельниччини розмістила на своїй сторінці привітання з Міжнародним жіночим днем. Фото дівчини-копа, яка тримає в руках букет квітів, набрало 86 позначок та 2 поширення.

Теми фемінізму та сексизму в своєму пості порушив Олександр Зорян. «Сексистські думки атакують усіх людей, навіть на перший погляд розумних» — розповів він у своїй публікації про розробку борду для нового фільму. Допис набрав 47 коментарів та 31 позначку.

У рейтингу прозорості міст Хмельницький посів 16 місце. Про це у своєму пості розповіла Альона Береза. Загалом у топі від «Transparency International Ukraine» 100 міст з усієї України. Хмельничани активно обговорювали такий результат — допис набрав 51 коментар.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Искра

    Враг Украины номер один,
    По украински – ворог.
    Первый с конца, нелюдь и пыль,
    По украински – порох.
  • Александр Александров

    фейсбук -- худшая соцсеть в мире. даже хуже однокласников
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up