«Місцеві вибори та місцеве самоврядування: якими будуть результати реформ?»

  • Анонім

«Місцеві вибори та місцеве самоврядування: якими будуть результати реформ?»
23 червня 2015 року в м. Хмельницькому з ініціативи обласного осередку «Комітету виборців України» спільно з Чернівецькою громадською організацією «Комітет виборців» було організовано і проведено круглий стіл на тему: «Місцеві вибори та місцеве самоврядування: якими будуть результати реформ?»

Круглий стіл розпочав роботу о 12.00 годині вприміщенні обласної

телерадіокомпанії. Голова Хмельницького обласного осередку КВУ Юрій Ануфрієв ознайомив присутніх з форматом роботи круглого столу.

Експерт Чернівецької громадською організацією «Комітет виборців», кандидат

Відео дня

політичних наук Ігор Гаврада презентував присутнім внесені до Верховної ради виборчі законопроекти про проведення місцевих виборів. Це дало змогу учасникам круглого столу зробити детальний огляд зареєстрованих у Верховній Раді законопроектів щодо проведення виборів до місцевих рад.Крім того булообговорено ймовірний сценарій проведення місцевих виборів в 2015 році;

В роботі круглого столу взяли участьдепутати обласної та районної рад м Хмельницького, представники обласних організацій політичних партій та громадських організацій, засоби масової інформації.

Захід відбувся у рамкахпроекту «Реформування місцевого самоврядування: перші кроки до справжньої демократії!».В ході обговорення критичні зауваження стосовнопорядку формування,статусу виборчих комісій та їх членіввисловив Швед В.Б. – експерт Хмельницького ОО КВУ, який має значний практичний досвід роботи в якості голови, заступника голови ОВК в попередніх виборчих кампаніях, пропозиціїщодовисування, реєстрація кандидатів,територіального розподілу надали депутати Хмельницької обласної та міської рад Тарасюк П.К., Гончарук В.В., представник Хмельницької організації ВО «Батьківщина» - Бірюк Л.В., представник обласного осередку партії «Самопоміч» - Моцний М.І.. В обговоренні взяли участь представники Радикальної партії Олега Ляшка, громадських організацій.

Крім тогоІгор Гаврада відповів на десятки питань, журналістів та учасників

круглого столу по суті прийнятого законопроекту про проведення місцевих виборів.

Присутні зійшлися на думці, що проведення місцевих виборів є нагальною

необхідністю для реалізації програми реформ.

Додаткову інформацією можна отримати у головиХмельницькогообласного

осередку КВУ Юрія Ануфрієва (тел. 050 546 5690, або керівника проекту п. Ігоря Баб'юка за тел. 095 464-63-49

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up