На фонтан-кулю у Хмельницькому можуть додатково виділити більше 600 тисяч гривень

На фонтан-кулю у Хмельницькому можуть додатково виділити більше 600 тисяч гривень
Встановлення гранітного фонтану уже обійшлося міському бюджету в 230 тисяч гривень. Та він й досі нормально не функціонує, працюючи лише час від часу. Фонтан, який мав стати прикрасою скверу біля кінотеатру Шевченка, і милувати очі хмельничан, був зроблений «криворуко».

У планах міськради не лише відремонтувати непрацюючий фонтан-кулю, а й «відтюнінгувати» його. Одна із найяскравіших змін – підсвітка. Посадовці вважають, що її встановлення придасть естетичності гранітній споруді, вага якої складає більше тони.

- Я не знаю як так можна розробляти проект. Некоректно працюють фільтри, які постійно забиваються. Зроблене неправильне розведення труб. І це все через неправильний проект, який, як на мене, робили «кривими руками», - заявив виконуючий обовязки міського голови Хмельницького Костянтин Чернилевський. – Я вже дав усне розпорядження про те, щоб на фонтани поки не виділяли ніяких коштів. Їх повинні робити ті, хто в цьому дійсно розбирається, а не хто попало.

І кошти на все це ніби віднайшли. Комунальне підприємство по зеленому будівництву та благоустрою міста запропонувало використати 645 тисяч гривень, які були закладені на ремонт теплиць. Та для того, щоб їх освоїли, потрібна підтримка депутатів міськради. Проект відповідного рішення було погоджено на засіданні виконавчого комітету. 

Відео дня

Читайте також: У парку Шевченка нарешті запрацював фонтан-куля 

У Хмельницькому гранітна куля, вартістю майже чверть мільйона гривень, не працює з минулого року 

У Хмельницькому старі фонтани запрацюють по-новому, а у Дендропарку побудують новий

 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Anonymous

    Ну ось гляньте, зробили дорогу, гарно заасвальтували





    Так нєєєє!! Ци БИКИ колхозні похують!!!, похерять!!! все.



    Біля жбка стоять бетоновози, зіли і кмази  вантажопідйомністю 14 тонн і повною масою автопоїзда!!! 38 тонн !!!



    А асвальт видержує 3-10 тон!! При проїзді таких  машин вагоновозів асвальт зпід коліс вилітає, вибивається, аж на колеса асвальт намотується!!!





    Алеж цим сракам колхозним похер, їм заробити тре, вони з одної поїздки від 500-1000 грн, а за день до 9 поїздок. А людям, які на своїх ділянках зводять житлові будинки, дачі , маєтки , котеджі , багатоповерхівки та інші споруди, ПРУТЬ ЦИМИ ПОЇЗДОВОЗАМИ ЧЕРЕЗ ЦЕНР!!!ПО ГОЛОВНИХ ВУЛИЦЯХ МІСТА!!!

    Anonymous reply Anonymous

    танк Т-43, важив більше 34 тонн. Таке чувсво що як в донецке,  танки проїхалися по европейским відремонтованим, заасвальтованим,  вулицям хмеьницького
  • Anonymous

    Ці сільскі емігранти, сільскі беженці нароботі в місті все похують, похуять все, все похерять просеруть просцють гроші і ще і обсеруть на пустому місці, зроблять проблему  і щераз все переробляй після них.



    А вони обсеруть, переберуть кістки, і скажуть херово чи нє, і працюй заново



    Дуріка !!!включать, зіркаті вочі безумні випучать, вишкіряться, просруть просцють все заплановане і задумане

    Anonymous reply Anonymous

    Подивіться на ферми !!! Подивіться на ковхози!!!Мерво зробили.Амбари, зерносховища, овочесховища, хліви корівники свинарники докірпічика розібрали і пропили.Залізо на металобрухт здали. Геть асвальт з току идерли. Огорожу з плит потрощили, порозбирали. ПУСТИР, МЕРВО ЗрОБили.



    не любві !!!нестида!!! нісовісті!!!



    Ці сільскі емігранти вміють щось робити???!!! Вони в хмельницький люди кажуть нажитися приїхали.Грошей бабла з нас здерти.



    Вони сюди нестроїти , небудувати, невідроджувати приїхали, а те робити що вміють і що в себе зробили!!!! ВСІ!!!!   ВСІ ЛЮДИ ТАК КАЖУТЬ!!!





    Якшо їх запитаєш в сільских емігрантів , сільских беженці , як так можна??  - а мені шо до того !!???почуєш!!
  • Anonymous

    кі були закладені на ремонт теплиць



    які теплиці!!??? на місці теплиць надубово дома і котеджі.Петрушку і укроп з іспанії завозять.
  • Таисия Макаренко

    сука блять что нет куда денег деть?

    пидары вы конченые власть

    сука на дорогу дайте нахер тот фонат он и так нормально

    Анонім reply Таисия Макаренко

    Так "гарно" коли жінка лається. Але нічого дивного в принципі, якщо це російськомовна жінка.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up