Після критики у соцмережах хмельницький аквапарк знизив ціни

Після критики у соцмережах хмельницький аквапарк знизив ціни
Нові ціни аквапарк «7 океан» оприлюднив на своїй офіційній сторінці у соцмережі. Дешевшим відвідування стало від сьогодні, 26 листопада. Адміністрація пояснила, що зниження пов’язане із наближенням новорічних свят.
Хмельницький аквапарк приймає відвідувачів менше тижня. Однак ціни на відвідування з’явились на сторінці закладу ще за кілька днів до цього. Тарифи викликали масове обурення серед містян. Мовляв, найбільший аквапарк Західної України виявився ще й найдорожчим. 
Найактивніше хмельничани нарікали на ціни. Запевняли, що дешевше буде з’їздити до аквапарку у сусідню Вінницю чи Тернопіль. До прикладу, годинне відвідування для дорослих коштувало 90 гривень. Квиток для дорослої людини на дві години вартував 180 гривень – у будній день. Ціну знизили до 170 гривень. За дві години відвідування у вихідний день потрібно було заплатити 220 гривень. Тепер вартість складає 190 гривень. 
У спільноті аквапарку вказано, що тарифи знизили спеціально до Нового року. Після офіційного відкриття аквапарку керівництво неохоче спілкується з журналістами. Мовляв, інформація, яку вони читали і чули про свій заклад, абсолютна неправда. 
- Це просто не вкладається в голові, як журналісти брешуть.Люди можуть багато чого говорити. Ви ж самі розумієте, що посилатись лише на те, що говорять люди, або десь щось чули, неправильно,  - обурюється директор Сніжана.
Тому повноцінною розмови з керівництвом закладу не вийшло. 
- Самі розумієте, нам лише кілька днів. Тому говорити про щось і вказувати на якісь недоліки несправедливо. Самі приходьте і все побачите, - говорять керівники. 
 
 
Попри зниження цін обговорення хмельничан у соцмережах не вщухають.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Келюх Олександр

    Актуальні ціна та пропозиції
  • Анонім

    Какое убожество. Где полагающиеся по нормативам те зелёные зоны с живыми растениями? Мрачное, неприятное нечто отгрохали. Больше 30 грн в час за встрослого - максимум!!!!!- за это недоумие платить смешно. Надо было думать, что строили.
  • Matava Rio

    Може будівля і найбільша, но аквапарк НІ!!!



    http://rimongroup.ua/rent/102-arenda-v-akvapark-s-trts-7-okean



    Этажность 5 этажа;

    Общая площадь здания 24 000 м²;

    Площади в аренду 9 500 м²;

    Торговая галерея 1 400 м²;

    Развлекательная зона 4 200 м²;

    Рестораны, фуд-корт 1 200 м²;

    Парковка на 350 машиномест;

  • Анонім

    Дуже радуэ, що з'явилась послуга цiлий день. Але цiни майже не змiнились. Щоб пiти у вiхiдний день усiэю сiм'эю iз 4 чоловiк необхiдно витратити мiнiмальну зарплату(з урахуванням якогось перекусу чи пiци)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:04 Куди здати небезпечні відходи? Графік роботи екобуса у травні 20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up