Ще одне управління Хмельницької міськради залишиться без керівника

Ще одне управління Хмельницької міськради залишиться без керівника
Свою посаду залишить Володимир Івашко. Хто його замінить у міськраді поки не повідомляють.

Володимир Івашко очолює управління комунального майна. Та працюватиме на цій посаді він до 29 січня. Підставою для розпорядження міського голови стала заява самого чиновника. Звільнено Володимира Івашка за згодою сторін.

Вільним поки залишається крісло начальника ЖЕКу №5. До цього його займав Михайло Бідний. Він також написав заяву, яка і стала підставою для розпорядження Олександра Симчишина.

Про зміни команди Олександр Симчишин розповідав інтерв’ю «ВСІМ». Нагадаємо, що новий мер отримав майже повністю оновлений склад своїх заступників. Також зміни докотилися й до структурних підрозділів міської ради. Нових керівників отримали управління молоді та спорту, культури та туризму, фінансів. Чекають на своїх очільників управління транспорту та зв’язку і департамент архітектури, містобудування та земельних ресурсів.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Сьогодні у Хмельницькому Сьогодні у Хмельницькому
Коментарі (1)
  • PAL

    Наверно жаренным запахло.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up