Сьогодні, 21 квітня, день народження королеви Єлизавети

Сьогодні, 21 квітня, день народження королеви Єлизавети
Єлизавета II (1926 р.) — королева Великої Британії (з 1952 року) з династії Віндзорів. Окрім цього, Єлизавета II править також Британськими заморськими територіями, але не як їх королева, а як королева Сполученого Королівства.

Вона також: Голова Співдружності Націй, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил, Лорд Острова Мен, Верховний управитель Церкви Англії, Верховний вождь Фіджі.

Формально Єлизавета ІІ — наймогутніший монарх світу. Хоча прийнято, що королева не втручається в політику, але через те, що за своє довге правління вона мала можливість працювати з багатьма прем'єрами та лідерами інших країн, до її порад завжди ставляться уважно.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:33 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 16:23 На Великдень буде дощ: прогноз погоди на тиждень у Хмельницькому 15:26 Відключення газу в Хмельницькому 29 квітня - 3 травня. Список адрес 14:22 5 відео Хмельницького в минулому: нова підбірка play_circle_filled 13:14 В Гречанах 10 рятувальників гасили пожежу на підприємстві (ВІДЕО) play_circle_filled 12:24 Хмельничани в Instagram: що публікували в соцмережі цього тижня photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up