Суд зупинив роботу готелю «Поділля»: чи працює він зараз

Суд зупинив роботу готелю «Поділля»: чи працює він зараз
  • Рятувальники виявили в готелі 54 порушення.

  • Через суд вони домоглися зупинки роботи закладу.

  • Невдовзі в готелі проведуть позапланову перевірку.

На початку 2019 року хмельницькі рятувальники провели планову перевірку готелю «Поділля», що на Шевченка, 34. Акт із результатами склали 25 лютого 2019 року. Фахівці знайшли 54 порушення правил протипожежної безпеки, допущені у будівлі готелю.

Серед виявлених порушень є, зокрема, такі:

  • Відео дня
    /li>

У березні 2019 року Головне управління ДСНС у Хмельницькій області звернулося до Хмельницького окружного адміністративного суду, аби повністю зупинити роботу готелю до усунення порушень. 15 квітня 2019 року суд підтримав позов рятувальників, і таку саму позицію мав Сьомий апеляційний адміністративний суд. Туди звернулося керівництво готелю, аби оскаржити рішення першої інстанції.

Після цього підприємство звернулося до Верховного Суду, аби оскаржити попередні два рішення. Свою позицію аргументували тим, що під час попередніх розглядів суди не з’ясовували, які з виявлених порушень були усунуті. А з урахуванням цього — чи становлять загрозу ті порушення, які залишилися. Проте зрештою Верховний Суд став на сторону рятувальників та залишив чинною заборону готелю «Поділля» працювати. Про це йдеться у рішенні від 28 жовтня 2020 року.

Станом на сьогодні, 10 листопада, «Поділля» продовжує роботу. Ми зателефонували до рецепції готелю, і там підтвердили можливість забронювати номер на вказані нами дати — 14-15 листопада. Ми також звернулися до адміністрації з проханням про коментар, проте відповіді поки не отримали. Якщо з нами зв’яжуться, ми оновимо цей матеріал, додавши позицію керівництва готелю.

Фахівець відділу агітаційно-пропагандистської роботи центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС у Хмельницькій області Віталій Гричанюк повідомив журналістам vsim.ua, що в готелі «Поділля» проведуть позапланову перевірку:

— На запит суб’єкта господарювання (ПАТ «Готель „Поділля“» — прим. авт.) буде проведена позапланова перевірка цього об’єкту. За її результатами можна буде сказати, скільки недоліків там залишилося, які усунуті та яка подальша доля цього об’єкту, — розповів Віталій Гричанюк.

Довідка. Приватне акціонерне товариство «Готель „Поділля“» зареєстроване у квітні 1996 року. Його керівником є хмельничанин Іван Скрипка. Власниками великих пакетів акцій є Іван Скрипка (понад 67%), Валентина Скрипка (майже 8%), а також юридична особа — приватне підприємство «Поділля-7» (майже 9%). Остання фірма також належить Івану Скрипці та Валентині Скрипці. Такі дані є у сервісі YouControl.

Оновлено. Позицію керівництва «Поділля» щодо ситуації в готелі дізнавайтеся за посиланням.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Михайло Хабаль

    банальне вимагання грошей ДСНС або як прийнято називати бувших пожарників у власників готелю...жаль, що суспільство підтримує різну муйню і не розуміє суті...

    Михайло Хабаль reply Михайло Хабаль

    вам може й копію диплому скинути...звідки така недовіра...

    Eduard Kravchuk reply Михайло Хабаль

    Михайло Хабаль ви спеціаліст?

    Михайло Хабаль reply Михайло Хабаль

    Eduard Kravchuk -ви не спеціаліст в цих умовах...

    Eduard Kravchuk reply Михайло Хабаль

    Михайло Хабаль то і готелем важко назвати, ні санітарних ні пожежних норм недотримуютьсся!
  • Marina Amika

    Та полюбому хтось вже хоче приХватизувати його, потім знести і збудувати наступний гівноТЦ чи мурашник
  • Wvni Frank

    Хтось накинув оком.   Приватизують за 100 гривень.))))) Наша пісня хороша....))))
  • Таня Продан

    Да в тому готелі і санітарних норм ніяких... Савдеп самий справжній...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up