У хмельницьких прикордонників з’явиться своє академмістечко

У хмельницьких прикордонників з’явиться своє академмістечко
На стадії завершення знаходиться перший з 18 під’їздів будинку. Квартири у ньому отримають 32 прикордонники.

Протягом січня завершать монтажні роботи та покладуть дах. Наразі будівельники перекривають 9 поверх, а з лютого почнуть виконувати внутрішні роботи у будинку.

- В кінці другого кварталу 2016 року ми будемо готові здати перший під'їзд академмістечка в експлуатацію, а це 32 квартири для сімей військовослужбовців-прикордонників, - каже ректор Національної академії державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького Олег Шинкарук.

На місці будівництва розгорнуть містечко, де невдовзі з’явиться і ряд інших під’їздів.

Відео дня

- Цей під’їзд, який зараз добудовується, буде кутовим, праворуч та ліворуч буде цілий мікрорайон, що називатиметься Академмістечко. У ньому буде 18 під’їздів, по 10 поверхів кожен, - розповідає Олег Шинкарук.

За його словами, у цьому будинку буде 226 квартир для прикордонників та їх сімей. Зараз ж черги на житло чекають 237 військовослужбовців. 118 квартир побудують за кошти інвесторів, а на 108 квартир виділять гроші з бюджету державної прикордонної служби.

- У 2016 році державна прикордонна служба планує виділити понад 62 мільйони гривень на будівництво житла для прикордонників. Гадаю, що нам вдасться реалізувати наш план. І ми фактично забезпечимо усю чергу помешканнями, тому що зараз ситуація є досить таки критичною, - зазначає Олег Шинкарук.

Читайте також: 18 хмельницьких спецпризначенців нарешті отримали своє житло

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:28 Хмельницький в Instagram: зібрали 10 фото за тиждень photo_camera 13:01 СФГ Поділля - чемпіон ВСІМ Бізнес-ліги 2024 photo_camera 12:23 Що відомо про героїв війни, іменами яких назвали вулиці у Хмельницькому 11:06 На Хмельниччині попрощались з нацгвардійцем Віталієм Дерев’янком photo_camera Від читача 20:56 Карина Койнаш, мода і кіберпанк: Натхнення футуристичними світами в дизайні одягу 10:22 «Сильні України»: у Хмельницькому пройшли змагання серед ветеранів photo_camera 09:09 Чілдрен Кінофест: коли відбудеться, яка програма та де покажуть в Хмельницькому 18:29 У Хмельницькому попрощалися із загиблими воїнами Станіславом Комарніцьким та Ігорем Назарчуком 17:53 Мешканка Хмельниччини втратила всі заощадження, купуючи мотоцикл 17:09 На Хмельниччині попрощалися з майстром спорту Олександром Пєлєшенком, який поліг на фронті 16:19 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена 15:30 Цьогоріч жителі Хмельниччини сплатили більше податку ніж торік: скільки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up