У центрі Хмельницького перевіряли чи готові виборці продати голос за гречку

У центрі Хмельницького перевіряли чи готові виборці продати голос за гречку
Хмельничанам пропонували стати на граблі, отримати в чоло, а за це взяти гречку, цукор, олію чи печиво. Так перевіряли чи зможуть жителі нашого міста продати свій голос на виборах..

Незвичний експеримент провели активісти Молодіжного клубу розвитку. Як пояснює організатор акції Степан Кушнір, це є індикатором того, наскільки готові хмельничани до кращого життя. І чи готові вони продати свій голос за будь-що.

- Ця акція розрахована на всіх виборців. Більш активними є люди старшого віку, їх це може зацікавити, - каже Степан. – Щодо молоді, то їм варто пояснити, що політика – це не лише пусті обіцянки, а мають бути конкретні дії. Стаючи на граблі, ми обираємо тих самих кандидатів, які нічого не виконали. Можливо, варто давати шанс молодим, тим паче, що зараз таких людей вистачає, - каже активіст.

Відео дня

Як розповіли волонтери, експеримент вони проводять без будь-яких закликів і політичної агітації.

- Ми хочемо показати людям, як дешево їх купують, - пояснює активіст Олег Черненко. Показати хмельничанам, наскільки це гидко. Робимо це для того, аби убезпечити людей від підкупів. Хочемо, аби виборці думали головою.

Дійство зацікавило багатьох прохожих, однак стати на граблі відважився лише один чоловік – за це волонтери дали хмельничанину пачку чаю.

Решта зацікавлених, коли дізнались, в чому суть експерименту, відмовлялись від безкоштовних харчів.

Юна хмельничанка Дар'я каже, що свій голос не продала б

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PAL

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 Внаслідок вибуху газоповітряної суміші у Хмельницькому травмувався чоловік Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up