Від секс-скандалу і порно до порятунку Діми: що найбільше читали на сайті “ВСІМ”

Від секс-скандалу і порно до порятунку Діми: що найбільше читали на сайті “ВСІМ”
  • Ми підготували для вас підбірку новин за 2019 рік.
  • Критерій відбору простий - кількість переглядів.
  • За кожен місяць ми брали найпопулярнішу новину.
  • Найбільше -  шок-контенту.
  • Але ми маємо ще один - позитивний рейтинг.

Січень

Секс-скандал із військовим з Хмельниччини “підірвав” мережу. Полковника Віктора Іваніва звинуватили в домаганнях до 24-річної підлеглої Вікторії Сікал. Про все це писали навіть на сторінках найстарішої газети США “The New York Times

"Ти маєш вступити зі мною в сексуальний зв'язок, і тоді буде у тебе в службі все добре, все класно, без проблем. Якщо цього не зробиш, то я тобі покажу всі "прєлєсті» армії... Під час розмови він хапає мене за руки, гладить по нозі, обіймає, прижимає до себе чи до стіни. Постійно змушує до контакту. Я, як тільки можу, тікаю від нього, стараюся уникнути", -  саме так, усе й відбувалося за словами Валерії.

Історія мала чимало цікавих та скандальних моментів. Попри всі звинувачення, за останніми даними, військовий не поніс покарання, а отримав підвищення

Відео дня

Лютий

Жінка йшла через пішохідний перехід по Героїв майдану на зелений сигнал світлофора. В цей час із Грушевського повертала “Toyota”. Водій не зміг уникнути зіткнення і наїхав на жінку. Вона померла на місці. А водій після аварії прокоментував те, що сталося:

Це сталося випадково, я подивився на жінку, яка стояла на світлофорі, вона своїми діями показувала, що не збирається перебігати. Вона була тільки спочатку переходу. Пролунав сигнал іншої машини і я подивився в дзеркало, щоб побачити чи це не якась дорожня пригода на яку треба відреагувати. Коли перевів погляд на дорогу побачив, що вона вже опинилася в мене по центру капоту.. Не знаю чи вона вирішила підбігти чи що. Я відразу натиснув на гальма, але вже в цей момент стався удар. Я їхав на зелене світло. Мені, щоб повернути наліво треба було перетнути пішохідний перехід, на який теж горів зелений для пішоходів, - пояснив причину аварії водій "Toyota".

Згодом відбувся розгляд справи в суді. 38-річного чоловіка визнали винним. Призначили 4 роки позбавлення волі. Але від відбуття покарання звільнили. Чому так?

Березень

Порно на екрані біля філармонії - саме новина про цю неординарну подію стала найполярнішою в березні на нашому сайті. Близько шостої вечора кадри зі сценами 18+ побачили сотні перехожих. Зняли це на відео і поширили в соцмережах. А ми дізналися кому належить цей екран і що про випадок думають в цій фірмі.

Квітень

Юлі збирали допомогу на лікування. Але врятувати маму 11-річного хлопця не вдалося. 33-річна успішна хмельницька спортсменка померла. 

Травень

ДТП, в якій загинуло троє людей, трапилося поблизу Кам’янця-Подільського. Серед загиблих жінка і її 3-річна дитина. Вони були пасажирами в легковику, який зіткнувся із вантажівкою.

Червень

Хмельничанину стало погано на тротуарі недалеко від автовокзалу №2 на Шевченка. Він впав і стікав кров’ю. Перехожі викликали “швидку”. Вона їхала понад 30 хвилин. В цей час небайдужі Віктор і Валентин намагалися всіляко допомогти чоловіку. Саме історія про цих героїв і тривалість добирання медиків стала найпопулярнішою на “ВСІМ” у червні.
 

Липень

Шокуюча новина, яка облетіла українську мережу. Хмельничанка викинула тіло із 2-річною дитиною. Її довго шукали. Та все ж знайшли. Слідство ще триває. І з’явилася інформація, що дитина померла від хвороби. 

 

Серпень

21-річна хмельничанка, яка працює фармацевтом, вирішила зайнятися самолікуванням. Коли зрозуміла, що це не допомагає, викликала “швидку”. Вже в лікарні їй поставили діагноз - дифтерія. Хвороба дала серйозні ускладнення.

Вересень

“Я вбив твою доньку”, - повідомлення з таким текстом написав поляк мамі 26-річної хмельничанки Христини. І зробив він це із сторінки своєї жертви, яку зумів зламати. Сам злочин трапився в Гожуві-Великопольському. Там дівчина працювала. Вона була знайомою із вбивцею. Зверталася в поліцію через його переслідування та погрози. Та, в результаті, це її не врятували. Злочинця пізніше вбили поліцейські в Німеччині, куди він втік.


 

Жовтень

10-річний хлопець залишився сиротою внаслідок ДТП біля Солобківець. Там недільного ранку зіткнулися вантажівка і “Volkswagen Caddy”. Аварія забрала життя батьків хлопця та його 14-річної сестри. Дорослі раніше працювали в Хмельницькому національному університеті.

Листопад

В листопаді шокуючі події з Хмельниччини знову облетіли українські ЗМІ. Декілька днів на ТБ і сторінках різних видань виходили новини про хмельницького чиновника, який тягнув машиною собаку. Це все побачив військовий. Він зупинив, як згодом виявилося, Володимира Байдича (керівник обласного архіву). 

Згодом Барсик знайшов собі нову домівку. На його лікування збирали кошти, а біля управління поліції збиралися на акцію.Вимагали розслідування і справедливого покарання для винуватця. Та, за останніми даними, Володимиру Байдичу ще навіть не вручили підозру.

Грудень

Унікальна хвороба 2-річного Діми змінила життя його рідних. Гроші на його лікування досі збирають. Хтось навіть робить спеціальні іграшки, які продає і виручені кошти надсилає батькам.


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up