Вже в листопаді на дорогах Хмельницького можуть з’явитись два новеньких тролейбуси

Вже в листопаді на дорогах Хмельницького можуть з’явитись два новеньких тролейбуси
Зовсім скоро тролейбусний парк міста може поповнитись новим транспортом. З міського бюджету виділили кошти на придбання двох нових «рогатих», вартість яких складає близько 8 мільйонів 400 тисяч гривень. На лінію сучасний електротранспорт може вийти вже у листопаді цього року.

За словами директора комунального підприємства «Електротранс» Віктора Паламарчука, вже у понеділок оголосять конкурс, а через місяць розглядатимуть пропозиції від заводів-виробників.

- Після тендеру ми будемо старатись, аби мінімізувати термін поставки нових тролейбусів. Впродовж двох-трьох днів визначимо переможця, термін поставки має бути не більше п'яти днів. Критерій визначення переможця один  - ціна, іншого немає. Тобто той, хто йде на тендер і є потужним виробником, вже повинен вже мати тролейбуси, - пояснює «ВСІМ» Віктор Паламарчук. – До кінця року, можливо й раніше, нові тролейбуси вже зможуть виїхати на вулиці міста. Звісно, якщо не буде жодних нюансів і ніхто з виробників не підготує скарги, бо і таке може бути.

Окрім цього, сьогодні, 25 вересня, на маршрути міста вийшов оновлений тролейбус. Чотири місяці комунальники витратили на його капітальний ремонт, який обійшовся у 600 тисяч гривень, третину з яких виділили з місцевого бюджету.

Відео дня

- В тролейбусі під номером 261 поміняли практично все – каркас, обшивку, всередині всі оздоблювальні матеріали більш вартісні, нові шини і сидіння, які замовили у львівського заводу, - розповідає керівник «Електротрансу». – Прийняли рішення, що всередині кріплення буде алюмінієве, а не сталеве, що дозволить зекономити кошти на подальший ремонт. Ми раді, що встигли зробити це до Дня міста.

Читайте також:

Нові тролейбуси у Хмельницькому: 5 відеокамер та 12 тисяч гривень на wi-fi

У Хмельницькому новенькі тролейбуси запускали з оркестром

У Хмельницькому спишуть аварійні тролейбуси, яким більше 25 років

Підрахунок пасажирів у хмельницьких тролейбусах збитковий і не дає результату

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:36 Вбивство у Хмельницькому районі: затримали чоловіка, який до смерті побив знайомого 10:02 «П’яна вечірка» з дівчатами: організатора з Хмельницького району відпустили з-під варти 09:13 Рідні просять присвоїти звання Героя захиснику з Хмельниччини Павлу Гедзюку 21:09 Зеленський призначив нового очільника СБУ на Хмельниччині Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 20:33 Староста села на Хмельниччині очолила новостворену пожежну команду (ФОТО) 20:02 У Хмельницькому попрощалися із захисником Мирославом Марчуком 19:36 Військовослужбовців та ветеранів Хмельниччини запрошують стати учасниками стипендійної програми 19:22 В Хмельницькому «вар'яти» презентують нову гумористичну програму (новини компаній) 18:52 Роман Миколаїв: «Довелося платити за помилку життям дорогих людей» photo_camera 18:27 Хмельничан запрошують малювати мурал: коли і де 18:02 «Укрпошта» переїхала: як і де тепер працює нове відділення photo_camera 17:20 Хто постачає дрони Хмельницькій міськраді? Ми перевірили 16:39 На 13 годин обмежать потужність світла підприємствам Хмельниччини 15:53 На Шепетівщині чоловік обікрав квартиру, в якій раніше робив ремонт 15:12 На Хмельниччині знищили авіаційну бомбу 14:33 Прикордонники витягнули з Тиси трьох жителів Хмельниччини, які хотіли потрапити в Угорщину (ВІДЕО) 14:02 Зникла три тижні тому. Рідні та поліція шукають 70-річну Галину Кудлу 13:28 У пожежі на Хмельниччині загинула жінка 12:50 Ситуація із незаконним обігом зброї погіршилася, – Василь Птащук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up