Тренди соцмереж: що обговорювали хмельничани у Facebook цього тижня

Тренди соцмереж: що обговорювали хмельничани у Facebook цього тижня
  • Хмельничани активні користувачі Facebook.
  • Створюють власні дописи та поширюють чужі.
  • Що цікавого обговорювали у соціальній мережі цього тижня, дізнавайтеся на vsim.ua.

Facebook - одна із найпопулярніших соціальних мереж в наш час. Хмельничани її активні користувачі. Тут піднімають важливі суспільні теми, говорять про культуру, політику, комунальні тарифи та обговорюють цікавих особистостей. Хтось створює власні дописи, а хтось поширює і коментує чужі. Журналісти vsim.ua зробили цікаву підбірку постів та дізналися, що викликало широке обговорення серед хмельничан цього тижня.

“Продала доньку в бордель”

На початку тижня Хмельницький сколихнула звістка про те, що мати хотіла продати свою неповнолітню доньку у бордель. На сторінці ГУНП у Хмельницькій області у Facebook. розмістили допис про те, що 42-річна жінка, переслідуючи корисливі мотиви, за 20 000 гривень передала свою 15-річну доньку для подальшої сексуальної експлуатації. Дівчинка-підліток мала надавати інтимні послуги в закладі розпусти в одному з курортних регіонів, але матір це жодним чином не бентежило. Повідомлення про це набрало 124 позначки, 14 коментарів та 108 поширень.

Відео дня

“Зміна “сердець” на парасольки”

В середу біля кінотеатру Планета почали монтувати нову фотозону. “Серця”, які висіли там з Дня святого Влентина змінили на парасольки. Їх в цьому році повністю оновили, через те, що старі вже були не придатні до експлуатації. Наразі в центрі міста красується 100 нових парасоль.

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив Віталій Підгайчук. Допис набрав 236 позначок, 24 коментарі та 108 поширень.

Про толерантність до секс-меншин

А ось Олександра Зоряна цього тижня цікавило питання прав та свобод секс-меншин.

“Сказати про що я думаю вже другий день?” - допис з такою назвою з’явився на його сторінці у Facebook в середу. В ньому йшлося про еволюцію свідомості громадян. Автор зазначав, що прийняття нетрадиційних відносин у суспільстві, можливо є не його виродженням, а навпаки - прогресом. Допис відразу набув широкого обговорення. Під повідомленням розпалили ціду дискусію. Яка вилилась в 248 коментарів та 26 позначок.

"Еко-торбинки замість пластику"

Тревел-блогер Сергій Толстіхін цього тижня вирішив показати приклад хмельничанам та відмовився від пластикових пакетів. Про це він розповів на своїй сторінці у соцмережі.

“Мушу всім признатись, що я, що я... відмовляюсь також від пластикових пакетів настільки максимально, наскільки це можливо. Перший крок: перестаю брати в маркетах пакети, заміняю їх на екологічні торбинки”, - написав велотурист. Допис набрав 221 позначку, 25 коментарів та 13 поширень.

“Я дуже люблю чилійські вина”

Відповідний допис розмістила на своїй сторінці Ксенія Косюк. У ньому вона поділилася враженнями від відкриття грандіозного фестивалю народної хореографії у Хмельницькому. Стартував фест 13 червня. Від “Дитячого світу” рушив парад творчих колективів із 6 країн. Було видовищно і феєрично. Допис набрав 143 позначки , 9 коментарів та 6 поширень.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up