Перевіряємо хмельницькі їдальні. Яке меню у працівників "Хмельницькзалізобетону"

Перевіряємо хмельницькі їдальні. Яке меню у працівників "Хмельницькзалізобетону"
  • Де пообідати у Хмельницькому? На vsim.ua ви зможете дізнатися про те, чим і за скільки годують у хмельницьких їдальнях.
  • Щотижня ми будемо оглядати і писати про інший заклад харчування. Оцінюватимемо смак їжі, інтер’єр та обслуговування.
  • Сьогодні читайте про їдальню ТДВ "Хмельницькзалізобетон", що на Чорновола.

Ми свідомо не будемо перевіряти фаст-фуд, точки з випічкою на кшталт "Форнетті", адже головний критерій нашого відбору – наявність класичного обіду: перша та друга страви, салат, напій. Отож,  що пропонують у їдальні ТДВ "Хмельницькзалізобетон".

Адреса: Їдальня знаходиться у будинку 25 на вулиці Чорновола, неподалік від зупинки громадського транспорту.

Інтер’єр. Їдальня знаходиться на першому поверсі житлового будинку. На вхідних пластикових дверях висить графік роботи - з 10:30 до 16:00. Заклад розрахований на “своїх” основних клієнтів - працівників ТДВ "Хмельницькзалізобетон”. Тому чоловіків у робочій формі тут завжди багато.

Відео дня

Біля центрального входу в очі кидається велика вивіска “Святкування урочистих подій”. Тут приймають замовлення на корпоративні вечірки, дні народження. Крім того, на замовлення кухарі можуть нафарширувати рибу. Біля входу є смітник, а гостів зустрічає зелена доріжка.

Всередині є два зали: один під їдальню, інший - під розрекламовані урочисті події. Є куточок споживача. Штучні широколисті вазони прикрашають усю залу. Вони висять на колонах, при вході і на роздачі. На вікнах висять білі тюлі та рожеві ламбрекени. На стінах красуються вишиті рушники.  

Біля широких дерев’яних столів стоять офісні стільчики. Замінник шкіри на спинках і сидіннях вже потрісканий. Столи застелені квітастими столовими клейонками. На кожному столику є сіль та серветниця, щоправда, не завжди наповнена.

В приміщенні не холодно. Штучне освітлення не вмикають, а денного замало аби освітити усю залу. Вішаків для одягу немає, а страви подають у посуді із різних комплектів.  Враження складається, що ремонт не робили ще з часів побудови.

Меню. Усе, що приготували в їдальні цього дня знаходиться на столі роздачі. Роздрукованого меню у залі ми не побачили. Але дуже демократичні ціни показав чек. Схема проста - береш тацю з роздачі, озвучуєш жінці на видачі замовлення і йдеш до каси.  

Загалом, асортимент вельми простенький. На вибір була лише пшенична каша з маслом або картопляне пюре. З перших страв можна було обрати або овочевий суп, або борщ. Страв із цільного м'яса, на зразок гуляшу або стейку, не було. Натомість запропонували “рублену котлету із курячого філе”. Із салатів на вибір були капуста або морквина.

Ціна. За повноцінний обід ми заплатили 24,50 гривень. Якщо порівнювати із попередніми столовими, то це одна із найдешевших. Вартість комплексного дорівнює ціні двох свинячих зраз у кафе “Бістро”.

У цю суму увійшли: овочевий суп (4,20), пшенична каша (3,20) з підливою (1,10), куряча котлета (8,80), салат з моркви (2,90), томатний сік (3,10) та шматок хліба (0,70).

Смак. Овочевий суп був злегка теплий, трохи пересоленим. Пшеничну кашу врятувала підлива помаранчевого кольору, в якій виднілися шматки моркви. І на смак, і на вигляд каша була явно переварена. Салат із моркви був свіжий, не гострий. Котлета виявилася суховатою і збитою. Томатний сік був ріденький, здавалося, що його розбавили водою. Ніяких спецій у стравах не використовували.  

Гігієна. В закладі лише один туалет, який з першого разу знайти без підказки персоналу просто нереально. Він знаходиться в кінці зали за кількома дверима. Старенька плитка у вбиральні вже дала тріщини і навіть попадала. Рукомийник - чистий, було рідке мило. Але не працювала сушка для рук і під час нашого візиту води у крані також не було.

Обслуговування. Персонал їдальні - жінки у блакитних фартушках і кухарських ковпаках. Привітні. Щоб перевірити це ми влаштували невеличку провокацію. Під час оплати за обід, касовий чек відразу не забрали. Касирка викинула його у смітник. За кілька хвилин ми повернулися і попросили віддати чек, мовляв, забули взяти на початку. Касирка почала копирсатися у смітнику, шукаючи по нашому замовленню чек.

Знайти не вийшло, тож запропонувала написати наше замовлення по пам'яті на зворотній стороні іншого чека, який знайшла у відрі. З тепрінням ще раз подивилися на наше замовлення і виписала чек вручну. Черги на роздачі в цей час не було - на годиннику було вже за 14:00.

Після обіду тацю із посудом потрібно забрати зі столу і перенести на один із чотирьох столиків, які стоять біля входу.  

Підсумок.  Заклад харчування від "Хмельницькзалізобетону" - типова радянська їдальня. Це стосується як меню, так і атмосфери в цілому. Око приємно радують ціни, але розумієш, що за таку суму претендувати на смачний і ситний обід не варто. Бентежать велитенські каструлі, які стоять просто на підлозі, та крихти на липких столах.

Один запах у закладі чого вартий! Обід у їдальні гарантує стійкий аромат на вашому одязі до кінця робочого дня.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Леонид Наседкин

    Глядя на вас ясно!Вам больше нечем заниматься!

    Рожков Кирилл reply Леонид Наседкин

    поддерживаю на 100%, посмотрите ревизор, как готовят пельмени в модных общепитах, по 100 гривен за порцию + 2 ложки сметаны за 20 гривен
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up