Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують в кафе "Булка" на Соборній

Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують в кафе "Булка" на Соборній
  • Де пообідати у Хмельницькому? На vsim.ua ви зможете дізнатися про те, чим і за скільки годують у хмельницьких їдальнях.
  • Щотижня ми будемо оглядати і писати про інший заклад харчування. Оцінюватимемо смак їжі, інтер’єр та обслуговування.
  • Сьогодні читайте про кафе "Булка" в центрі міста.

Ми свідомо не будемо перевіряти фаст-фуд, точки з випічкою на кшталт "Форнетті", адже головний критерій нашого відбору – наявність класичного обіду: перша та друга страви, салат, напій. Отож, чим годують і як обслуговують у кафе «Булка».

Адреса: вулиця Соборна, 43

Відео дня

Інтер’єр. Кафе «Булка» розмістилося на першому поверсі багатоповерхівки недалеко від готелю «Побужжя». Приміщення його досить невелике. Біля вітринного скла розміщений стійка, за яку можна присісти. Також в залі є декілька маленьких столиків на двох і один більший на шістьох.

Приміщення оформлене у простому стилі. Стіни коричневого або кофейного кольору. Подекуди є рекламні написи. Підлога встелена плиткою. Над касою розписане меню із наявними стравами. Позаду неї видно, як працює кухня.

Меню: Меню в «Булці» не надто велике. На вибір пропонують по чотири види салату, гарніру і м’ясних страв. Перше змінюється в залежності від дня тижня. Більший асортимент випічки. На вітрині біля каси є більше десяти вибір хлібо-булочних виробів власного приготування.

Ціна: В «Булці» пропонують комплексний обід за 29,90. До нього входить салат, гарнір і м’ясна страва. Усе на вибір клієнта. Також дають за 1 копійку пампушку. Перше потрібно замовляти окремо. В день нашого візиту в кафе пропонували курячий бульйон за 8 гривень. Загалом усе обійшлося в 37,90.

Смак: Ми взяли бульйон, рис з овочами, тефтелі і моркву по-корейськи. Розпочали із першого. Його нам дали в одноразовому паперовому стаканчику. Тому бульйон можна як пити, так і їсти прозорою одноразовою ложкою. Перше було в міру теплом і смачним. Як і пампушка.

А от рис з овочами був ледь теплим. Відчувався смак соєвого соусу. Холодними були тефтелі. Попри це вони, як і рис, були смачними. Це ж можна сказати і про салат.

Обслуговування.  Персонал у закладі досить привітний і клієнтів тут обслуговують ввічливо та швидко. В закладі чисто й на столах не залишають використаного посуду. Усе клієнти самостійно викидають у спеціальний контейнер біля виходу.

Недоліком є відносно мала площа закладу. В обід тут важко знайти вільне місце. За столиками біля дверей у непогоду сидіти прохолодно. Двері постійно відкриваються і звідти задуває холодне повітря.

Гігієна. Туалет знаходиться в самісінькому центрі зали - біля входу на кухню. Приміщення вбиральні дуже маленьке. Унітаз і рукомийник - чисті. Неприємного запаху немає. В дозаторі є рідке мило, також є туалетний папір.  

Підсумок: Обід в кафе «Булка» був ситним і смачним. Вартість його, у порівнянні з іншими закладами, відносно невелика. Обслуговують тут швидко і ввічливо. Один з головних недоліків – мала площа закладу. За столиками біля входу прохолодно. Також незручними є одноразові вилки, ножі та ложки.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юлия Левчик

    Вже добрих пів року обідаю в булці, про те що перше змінюється залежно від дня тижня вперше чую. Да і не розумію навіщо до бульйону ложка? Щоб зїсти декілька шматків вареної моркви?  Насправді булку дуже люблю, класно що там швидко, працівники знають свою роботу, не треба половину обідньої перерви чекати. За невеликі гроші можна пообідати, швидко і смачно. З дверима вже трішки перебор, зараз їх відкрити важкувато стало)) А взагалі молодці, мені подобається це кафе.
  • Victor Honcharuk

    там доречі мікрохвильовка стоїть, якщо шось не надто тепле можна підігріти
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up