Хмельницький "Спортлідер+" знову програє львівській "Енергії"

Хмельницький "Спортлідер+" знову програє львівській "Енергії"
Другий тур поспіль центральний матч туру проходить за участю хмельничан. "Спортлідер+" приймав бронзового призера минулого сезону львівську "Енергію". Подолянам лише раз вдавалося перемогти незручного для себе суперника.
У першому таймі краще виглядали господірі. Та гра змінилася після Того. як гості зрівняли рахунок. Після голу хмельничани стали грати не так впевнено. Ще один гол влетів у ворота "лідерів" перед самою перервою. 
 
Після поновлення гри гравці "Спортлідера+" відразу захопили ініціативу. Це втілилося у два забиті голи. Ще два могли залітати після ударів із 6 та 10 метрів. та їх вони не реалізували. За це господарі сповна поплатилися. отримавши два точні удари від львів'ян у відповідь.
На останній секунді врятувати команду від поразки міг Дмитро Калуков. Та його удар головою парирував голкіпер.
 
У підсумку хмельничани знову програли "Енергії". За всю історію "лідери" лише раз вигравали у "енергетиків". Тоді гра проходила у Львові. Нагадаємо, що в першому матчі "Спортлідер+" на виїзда здолав "Ураган".
У минулому сезон Дмитро Михайленко не часто радував вболівальників забитими голами. У новому сезоні він забиває у другому матчі поспіль. Та його точний удар не допоміг команді поповнити очковий багаж.
 
"Спортлідер+" - "Енергія" 4:5
 
Голи: Калуков (2, 21), Лисенко (7), Михайленко (28) – Денис (3), Федюк (10), Маринюк (19), Павленко (31), Мих. Грицина (32)

На 22-ій  хвилині Калуков не реалізував пенальті (повз ворота)

На 30-ій хвилині Педяш не реалізував дабл-пенальті (воротар)

Попередження: Калуков (40) – Федюк (7), Коваль (22)

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Відеоогляд із сайту "Спортлідер+".З офіційного сайту Асоціації футзалу України

Свій наступний поєдинок хмельничани проведуть 19 вересня. "Лідери" в Кривому Розі зіграють із місцевим «Приватом». А вже 26 вересня прийматимуть "ЛТК-ІнБев-НПУ".

Читайте також: Відразу троє хмельничан увійшли до символічної збірної туру Екстра-ліги

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera Від читача 16:43 "BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз" 14:39 До 8 років ув’язнення загрожує 20-річному мешканцю Хмельниччини за смертельну аварію 13:59 Пораненим бійцям на Хмельниччині влаштували екскурсію та відпочинок з риболовлею 13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ 13:12 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 2 червня вразить хмельничан трюками на межі людських можливостей (новини компаній) 12:28 На фронті загинув працівник «Хмельницькводоканалу» Михайло Василишин 11:22 У Хмельницькому районі зіткнулись трактор і «BMW». Є постраждалий play_circle_filled 10:19 Смертельна ДТП на Хмельниччині: чоловік випав з мотоблоку 09:31 У Хмельницькому районі засудили «закладчицю» з Полтавщини 20:55 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Наймолодшому було 20 20:09 Хто зможе отримати «бронь» за новим законом про мобілізацію 19:37 Родинам полеглих на війні захисників із Хмельниччини вручили державні нагороди 19:14 Лікар до 30: інтерв’ю із ревматологом Дар’єю Голованчук photo_camera 18:41 У міськраді провели засідання виконкому. Які результати? 18:02 Залишилася дружина та донька: у Хмельницькому попрощалися із Героєм Віктором Марценюком photo_camera 17:27 Ціни на квартири у Хмельницькому та зміни за рік (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up