Хмельницькі регбісти та футзалісти перемагають, а футболісти…

Хмельницькі регбісти та футзалісти перемагають, а футболісти…
Команди з обласного центру спортивний уік-енд провели вдало. Жодна з них не зазнала поразки. Та не для усіх це стало успіхом.

Переможну естафету розпочали гравці «Спортлідера+», які впевнено переграли принципового суперника в першому турі української Екстра-ліги. На виїзді в Івано-Франківську хмельничани перемогли із рахунком 6:3. Цей успіх дозволив «лідерам» зайняти поточну другу сходинку в турнірній таблиці. Першим йде харківський «Локомотив», який не помітив супротиву від новачка із Херсону.

“Ураган” (Івано-Франківськ) – “Спортлідер+” (Хмельницький) – 3:6

Голи: Ігор Корсун (13), Юліан Горбатий (23), Орест Боргун (30) – Дмитро Калуков (18, 38), Дмитро Михайленко (22), Дмитро Мартинюк (24), Руслан Шеремета (27), Олександр Педяш (35).

Відео із офіційного сайту НФК "Ураган".

Відео дня

Перший успіх в Суперлізі святкували хмельницькі регбісти. На виїзді в Одесі РК «Хмельницький» впевнено перемогли місцеву «Академію» і покращили свої шанси на здобуття «бронзи». Саме таке завдання стоїть перед подолянами.

«Академія» - «Хмельницький» - 19:55

Спроби: Непомнящий, Дедешко – Шуляк-3, Кузнєцов, Тюриков, Шостацкий-2, Снисаренко, Хоменко;
Реалізації: не було – Тюриков-5;
Штрафні: Дедешко-3 – не було

Не зуміли здобути перемоги інші команди з обласного центру. В чемпіонаті Хмельниччини з футболу НФК «Поділля» зіграло внічию із «Енергетиком» з Нетішина. За увесь матч команди так і не порадували глядачів забитими голами.

Якщо для «подолян» такий результат важко назвати успішним, то нічия «СК Поділля-ДЮСШ» із одним із лідерів обласного футболу старокостянтинівським «Случем» стала найбільшою сенсацією туру. У матчі в Хмельницькому гості врятувалися від поразки на останніх хвилинах.

Втратою головного конкурента сповна скористався волочиський «Збруч», який мінімально здолав амбітну команду з Білогір’я. Господарі лише на останніх хвилинах змогли забити свій єдиний гол. За весь матч «перлина Поділля» змогла створити лише декілька небезпечних моментів біля воріт суперника. А пропускати господарі могли значно більше, ніж два голи.

Ще одна мінімальна перемога була зафіксована в Дунаївцях. Місцева команда приймала не дуже зручного для себе суперника. Із МФК «Славута» команда видала чи не найдраматичніше протистояння в кубку області.

Прем'єр-ліга. 8-ий тур
Перлина-Поділля - Збруч - 1:2
Енергетик - НФК Поділля - 0:0
ФК Дунаївці - МФК Славута - 1:0
СК Поділля-ДЮСШ - Случ - 2:2

Наступний тур відбудеться аж 26 вересня. Причиною такої довготривалої перерви стане участь збірної Хмельниччини в Кубку регіонів ФФУ.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

  • Anonymous

    Як кажуть внароді  як  плотять так і грають
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up