Хмельничани зіграють за збірну України з регбі

Хмельничани зіграють за збірну України з регбі

Двоє гравців «Поділля» увійшла до складу національної команди, яка проведе важливий матч проти Польщі.

Збірна України з регбі-15 готується до важливого і принципового протистояння. Вже завтра, 24 вересня, наші хлопці вийдуть на поле «Арени Люблін». Тут вони зіграють стартовий поєдинок чемпіонату Європи в дивізіоні «Трофі». Розпочнеться матч о 20:30 за київським часом. Суперником стане команда Польщі.

Серед викликаних на гру регбістів є представники «Поділля». Тренерський штаб збірної вирішив залучити хмельничан Мирослава Шуляка і Віталія Кузнецова. Найбільше в українській команді гравців харківського «Олімпу» - 15. За новинами спорту і життям Хмельницького слідкуйте на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up