Хмельницька футбольна Прем’єр-ліга: віце-чемпіон оступається в Дунаївцях

Хмельницька футбольна Прем’єр-ліга: віце-чемпіон оступається в Дунаївцях

У четвертому турі перших очкових втрат зазнав «Случ» з Старокостянтинова. Несподіваними стали й інші результати туру.

Четвертий тур чемпіонату Хмельниччини з футболу розпочався в середу, 25 травня, з розгромної перемога чемпіона в Городку. Ще чотири матчі відбулися сьогодні, 28 травня. Центральним з них сміло можна вважати поєдинок в Дунаївцях. Місцевий клуб приймав віце-чемпіона із Стакорокостянтинова, який поки лише вигравав. Жодній з команд не вдалося забити.

Цікавим було протистояння аутсайдерів. «ОТГ» на некомфортному для багатьох стадіоні обіграв гостей з Хмельницького. Не може перемогти вдома «Фортеця» у першому матчі вона не зуміла переграти «Громаду». Тепер очко з Кам’янця вивезли нетішинці.

Третю перемогу поспіль здобули красилівчани. Місцевий «Случ» продовжує радувати своїх вболівальників, які встигла заскучати за футболом після кількарічної перерви. «Громада» зуміла вчинити гідний опір супернику. Але святкуватимуть сьогодні в Красилові.

Відео дня

Прем'єр-ліга. 4 тур.

  • Случ (К) - Громада - 3:1
  • Дунаївці - Случ (С) - 0:0
  • ОТГ - ДЮСШ-1 - 2:1
  • Фортеця - Енергетик-Миклуш - 1:1
  • Епіцентр-Вікторія - Агробізнес - 1:5

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up