Курйозний гол врятував «Поділля» від поразки (ВІДЕО)

Курйозний гол врятував «Поділля» від поразки (ВІДЕО)
Поділля - Мир - 2:2. Фото vsim.ua.
  • Хмельничани зіграли проти «Миру» в чемпіонаті України з футболу.
  • До останніх хвилин матчу «Поділля» поступалося гостям.
  • Лише дивна помилка воротаря суперника допомогла нашій команді не програти.

Хмельницьке «Поділля» зіграло черговий матч чемпіонату України з футболу. Наша команда приймала «Мир» з Горностаївки, який посідає сьому сходинку в другій лізі. Хмельничани завдяки технічній перемозі над «Кристалом» лише цього тижня змогли покинути останню сходинку турнірної таблиці.

Дебют новачків «Поділля»

Відео дня

У стартовому складі «Поділля» знайшлося місце двом новачкам клубу. Микола Дударенко і Олександр Чернецький лише цього тижня підписали контракт із нашою командою. Тренер хмельничан Аркадій Баталов ризикнув довіритися їм і випустив футболістів з перших хвилин. Уже після матчу він сказав, що вони гри не зіпсували. Але про все по порядку.

Матч більш активно розпочали господарі. Але відкрили рахунок не вони. «Поділля» уже традиційно для себе у весняній частині чемпіонату знову пропустило на початку гри. Подачу з флангу ефектно завершив Богдан Іванченко, якого недогледіли захисники – 0:1.

Відігралися подоляни досить швидко. Алішер Якубов класно пройшов по флангу і зробив простріл на лінію воротарського майданчика. Кирило-Ілля Бабак опинився в потрібному місці в потрібний час і з п’яти метрів розстріляв ворота «Миру» - 1:1.

Піти на перерву бодай за нічийного рахунку хмельничани не змогли. Провалом в центрі поля сповна скористалися суперники і провели стрімку контратаку. Капітан «Миру» Владислав Савченко забивав уже практично в порожні ворота з п’яти метрів.

Засмучений голкіпер "Миру" після матчу не відразу пішов у роздягальню. Декілька хвилин він просидів в тунелі.

Помилка на користь хмельничан

В другому таймі «Мир» грав більше на утримання результату. Часто довго розігрував м’яч в центрі поля. Також гості з Горностаївки користувалися дещо лояльним ставленням арбітра до затягування часу. Футболісти в жовтій формі робили великі паузи перед тим, як ввести м’яч в гру.

Таким нехитрим методом суперник «сушив» гру і збивав темп. Тому моментів біля обох воріт практично не виникало. Змінилося все після 87-ої хвилини. Владислав Гресь надто сильно віддав передачу на Алішера Якубова. М'яч прилетів до голкіпера гостей Дениса Завгороднього. Він не зміг обробити його. М'яч відскочив від коліна футболіста на декілька метрів. Цим сповна скористався капітан «Поділля». Якубов забивав в порожні ворота – 2:2.

Після голу гра стала дещо хаотичною. Обидві команди хотіли перемогти і м’яч рідко затримувався в центрі поля. У «Поділля» міг забити Андрій Муляр. Та його удар вийшов неточним. Були шанси і в гостей. У воротах надійно діяв Сергій Шевченко.

У підсумку 2:2. «Поділля» здобуло нічию проти досить сильного суперника. У активі нашої команди вже 15 очок й поточне передостаннє місце. Свій наступний поєдинок хмельничани зіграють на виїзді проти «Руху» із Винників (29 квітня). Після цього у нашому місті пройде принципове дербі. Матч «Поділля» проти вінницької «Ниви» запланований на 3 травня. Слідкуйте за новинами команди і життям Хмельницького на vsim.ua.

Гравець матчу – Алішер Якубов

Капітан і лідер атак «Поділля» відзначився забитим голом і результативною передачею. На рахунку 88 номера команди вже дев’ять голів в чемпіонаті. Це половина від усіх командних.

«Поділля» - «Мир» - 2:2

Голи: Бабак (21), Якубов (87) – Іванченко (8), Савченко (39)

В матчі було чимало боротьби.Більше м'ячем володіли гравці "Миру".Після удару Олексія Колесникова м'яч на кутовий перевів голкіпер. Арбітр цього не помітив і призначив удар від воріт.Владислав Охринчук (у білому) провів третій матч за "Поділля".

Олександра Музичука із "Поділля" суперникам обіграти було важко.Результативна атака гостей розпочалася із помилки Кирила-Іллі Бабака (№16). Він компенсував це забитим голом."Мир" у цьому сезоні має завдання потрапити у п'ятірку кращих команд чемпіонату. У Хмельницькому команда розраховувала на перемогу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Valera Rosanov

    Суддя ужасно судив. Якби не цей лисий з Донецька, то Поділля виграло. Подолька грала краще.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up