Спортивна Хмельниччина: дивіться огляди компромісних матчів (ВІДЕО)

Спортивна Хмельниччина: дивіться огляди компромісних матчів (ВІДЕО)
  • Жодна із трьох команд з області не програла свої матчі.
  • Проте й перемогти не вдалося нікому.

“Сокіл” та “Поділля” з Хмельницького та “Епіцентр” з Дунаєвець зіграли свої чергові матчі в чемпіонатах України. На трьох вони здобули 3 із 9 можливих залікових балів. Як це було, дивіться у традиційному огляді від vsim.ua.

Першими за хронологією свій матч зіграли футзалісти “Сокола”. В рамках сьомого туру Екстра-ліги вони приймали вдома приймали прямого конкурента в боротьбі за потрапляння у плей-офф “ДЕ Трейдинг” з Миколаївки Донецької області.

До матчу обидві команди мали по 4 очки. Перемога в очній зустрічі була дуже важливою для обох в плані подальшої турнірної боротьби. І саме заточеність на результат вплинула на хід гри. Обидва колективи діяли дуже обережно і боялися помилитися. Це вплинуло на незвично малу результативність, як для футзалу. Всього два голи за матч.

Відео дня

Першими забили гості. Зробив це найбільш досвідчений гравець та капітан донеччан 37-річний Юнаков. Він виявився найспритнішим після прострілу і з метра вразив ворота Шевченка. Саме останньому судилося встановити остаточний рахунок. Голкіпер “Сокола” при розіграші “зайвого” опинився у потрібному місці в потрібний час і заштовхав м’яч у сітку - 1:1.

Наприкінці гри ближчими до перемоги були хмельничани. Та свої моменти вони не реалізували. Схоже, саме цей відрізок остаточно спонукав головного тренера “Сокола” Романа Ковальчика після гри заявити, що його команда втратила перемогу. 

Далі на “Сокіл” чекає три поспіль матчі із конкурентами за місце у плей-офф. Спочатку буде виїзд до “Кардинала-Рівне” (10 жовтня). Потім домашня гра з житомирським “ІнБевом” (17 жовтня) і виїзд в Харків до “Моноліта-Viva Сup”.

«Сокіл» (Хмельницький) – «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка, Донецька обл.) – 1:1 (0:1)

«Сокіл»: 2. Сергій Шевченко – 5. Андрій Хамдамов, 9. Кирило-Ілля Бабак, 11. Владислав Пєрвєєв, 13. Костянтин Абзалов – 3. Микола Сохорук, 4. Максим Стрельцов, 6. Богдан Токар, 8. Вадим Данилюк – 16. Олексій Боднар, 14. Єгор Донець, 15. Микита Макєєв – 12. Богдан Бабенко, 1. Олег Чайка

Головний тренер Роман Ковальчик

«ДЕ ТРЕЙДИНГ»: 77. Іван Гурко (41. Павло Чабанов, 38-39) – 8. Дмитро Шеховцов, 17. Анатолій Доманський, 20. Павло Скубченко, 23. Євген Юнаков – 11. Андрій Теряєв, 15. Владислав Ященко, 18. Юрій Сагайдачний, 28. Валерій Грицовець, 12. Олег Виставной, 10. Максим Почебут

Директор клубу Андрій Сищенко

Голи: Сергій Шевченко, 38 – Євген Юнаков, 18

Попередження: Костянтин Абзалов, 16 – Анатолій Доманський, 19, Юрій Сагайдачний, 32

Слідом за “Соколом” свій матч провело “Поділля”. В Чернівцях хмельничани зустрілися із “Буковиною”. Володіючи певною перевагою, вони не змогли дотиснути господарів. Але й не пропустили. В підсумку друга в цьому чемпіонаті нічия із “сухими” 0:0.

Після гри наставник гостей заявив, що “Буковина” мала вигравати. Не таким категоричним був тренер “Поділля” Віталій Костишин. Він визнав, що суперники завдали клопоту його команді. Вважає, що гра була відносно рівною Водночас поскаржився не недостатнє бажання перемогти у його гравців й те, що вони мали б агресивніше поставитися до тих моментів, які мали.

Безпрограшна серія “Поділля” в чемпіонаті продовжилася до п’яти матчів. У чотирьох із них команда не пропускала. Перед шостим туром хмельничани йдуть на другому місці в групі “А” другої ліги. Відставання від “Ужгорода”, який поки лише перемагає, збільшилося до 6 очок.

Саме з “Ужгородом” хмельничани зіграють вдома у наступному турі. Матч запланований на суботу, 10 жовтня. Це буде центральна гра туру.

Окремо відзначимо дебют в складі “Поділля” ще одного легіонера. Камерунський півзахисних Нгамба провів на полі увесь матч.

Буковина - Поділля - 0:0

«Буковина»: Фіяло, Мосіюк (Гакман, 73), Матвєєнко, Орловський, Сивка (К) (Столяр, 81), Копитов, Нагорний, Боровець (Сахнюк, 90), Страшкевич, Рябий А. (Квасниця, 85), Палагнюк.

Запасні: Чернятинський, Мануїла, Раулюк, Рябий Д.

Головний тренер: Степан Маковійчук.

«Поділля»: Чуваєв, Воловик, Клименко, Морговський, Пріхна, Ліповуз, Нгамба, Шпікула (Романюк, 57), Задерецький (Сич, 80), Костенко (Галета, 67), Прильопа (Салбак, 73).

Запасні: Шухман, Корохов, Худік.

Головний тренер: Віталій Костишин.

Попередження: Копитов, 52, Сивка, 78 – Ліповуз, 31, Воловик (90+3).

“Епіцентр” в Дунаївцях приймав “Чайку” з Київщини. Початок матчу був за господарями. Вже на першій хвилині рахунок відкрив Буй, класно пробивши з-за меж штрафного майданчика.  Та збільшити перевагу їм не вдалося. Як і вберегти свої ворота. На початку другого тайму відзначився Сафіханов, який замкнув подачу з флангу - 1:1.

Загалом, ближчими до перемоги були господарі. та підвела реалізація. В підсумку можна сказати, що “Чайка” здобула нічию, а “Епіцентр” втрати два очки.

“Епіцентр” в турнірній таблиці йде вслід за “Поділлям” - на третьому місці. Проте в команди з Дунаєвець є гра в запасі. А в наступному турі вона вдруге в цьому сезоні зіграє проти львівських “Карпат”. І знову на домашньому стадіоні. Матч запланований на суботу, 10 жовтня. Нагадаємо, в рамках попереднього етапу Кубку України “Епіцентр” розгромив “левів” 4:0. Це був перший матч для дунаївчан серед професіоналів.

Епіцентр - Чайка - 1:1

Голи: Буй (1) - Сафіханок (47)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up