Як хмельницькі команди зіграли в чемпіонатах України

Як хмельницькі команди зіграли в чемпіонатах України
"Новатор" здобув єдину перемогу для хмельничан.

ВК «Новатор», ФК «Сокіл» і РК «Поділля» на усіх здобули одну перемогу і три поразки.

Для трьох хмельницьких команд розіграш в чемпіонатах України проходить на різних стадіях. Волейбольний «Новатор» лише у п’ятницю, 21 жовтня стартував у Суперлізі. Свій перший матч хмельничани проводили на виїзді у Дніпрі. Місцева команда у минулому сезоні стала срібним призером. Тому на подолян очікував важкий іспит. Склали вони його досить неоднозначно.

У першій грі «Новатор» розпочав із виграного сету. Далі програв три поспіль і поступився 3:1. Це була перша поразка для хмельничан у сезоні. Більш ніж впевнений реванш наші спортсмени взяли наступного дня, коли перемогли 3:0. Після першого туру хмельничани ідуть на четвертому місці. Вже наступного тижня, 28 і 29 жовтня, «Новатор» вдома прийматиме «»Юридичну академію». В цьому сезоні харків’яни вже гостювали в Хмельницькому. Тоді вони програли в Кубку України 3:1.

«Дніпро» - «Новатор»

Відео дня

 3:1 (19:25, 26:24, 25:21, 25:21),

0:3 (23:25, 19:25, 14:25)

Вже п’яту гру в футзальній Екстра-лізі провів «Сокіл». Хмельничани грали у столиці проти «ХІТа», який лідирує в чемпіонаті. Наша команда не змогла відібрати перші очки в дебютанта елітного дивізіону. «Сокіл» програв 4:1. Це уже четверта поразка поспіль. Подоляни перебувають на передостанньому місці в турнірній таблиці з однією перемогою в активі. Наступний матч вони зіграють вдома проти «ЛТК-ІнБкв-НПУ». Буде це в суботу, 29 жовтня. Після цієї гри стартує розіграш хмельницької Преміум-ліги.

«ХІТ» (Київ) – «Сокіл» (Хмельницький) – 4:1 (2:0)

Голи: Журба (12), Шувалов (20), Чепорнюк (21), І. Борсук (25) – Хамдамов (34)

Практично завершився сезон для хмельницьких регбістів. «Поділля» у малому фіналі зіграло першу гру. Наша команда поступилася принциповому супернику у Львові. Перевага «Сокола складає всього чотири пункти. Тому доля «бронзи» Суперліги з регбі-15 вирішуватиметься в Хмельницькому. На головній спортивній арені області команди зіграють в суботу, 29 жовтня.

«Сокіл» - «Поділля» 22:18 (12:8 після першого тайму)

Нагадаємо, що свій черговий матч також зіграв і футбольний клуб «Поділля». Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:45 Як змінилася ціна приготування паски за чотири роки 12:30 Мешканка Хмельниччини вирощує 3000 видів рослин на двох гектарах play_circle_filled photo_camera 11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up