Хмельницький театр "Дзеркало" представив Україну на фестивалі в Литві

Хмельницький театр "Дзеркало" представив Україну на фестивалі в Литві
На міжнародному театральному фестивалі у Литві колектив театру презентував виставу «Ніч проти Івана Купала» за мотивами Миколи Гоголя.
З 22 до 25 жовтня в невеличкому місті Рокішкіс відбувся 21 міжнародний театральний фестиваль аматорських театрів «INTERRAMPA», куди після попереднього конкурсу був запрошений і колектив театру "Дзеркало". Про це повідомляють у прес-службі Хмельницької міської ради.

У фестивалі брали участь колективи з багатьох країн: Литви, Латвії, Франції, Єгипту, Білорусі та України. Окрім показу самої вистави, хмельницькі актори мали змогу зустрітися з литовськими школярами та в яскравій художній формі познайомити їх з самобутньою українською культурою та презентувати Україну на традиційному фестивальному вечорі націй.

Натхненна гра, добра підготовка та неймовірне бажання гідно представити нашу країну на міжнародній мистецькій арені були винагороджені бурхливими оплесками учасників фестивалю та простих глядачів. Покидаючи дружню та гостинну Литву актори театру «Дзеркало» були переповнені приємними враженнями від спілкування з колегами, натхненні їх творчістю та вдячні організаторам за неймовірну казку, яку вони подарували всім глядачам та учасникам фестивалю.

Відео дня
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up