Син з Польщі, діти з Чернівців: деталі щодо випадків COVID-19 у Старокостянтинові

Син з Польщі, діти з Чернівців: деталі щодо випадків COVID-19 у Старокостянтинові
Ілюстративне фото
  • У Старокостянтинові станом на ранок 13 травня було троє хворих на коронавірусну інфекцію.

  • Міський голова Микола Мельничук розповів, що один із пацієнтів був хворий та виходив на роботу.

  • Дізнавайтеся деталі щодо випадків інфікування.

На ранок сьогодні, 13 травня, на Хмельниччині було 209 випадки COVID-19. Серед було троє мешканців Старокостянтинова. Такі дані повідомили у прес-службі Хмельницької ОДА. Вчора, 12 травня, у Старокостянтинові провели засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Головував на засіданні міський голова Микола Мельничук.

Він розповів деякі деталі щодо пацієнтів з коронавірусною інфекцією. За його словами, двоє із них — жінки. Вони у тяжкому стані перебувають в інфекційній лікарні Хмельницького. Міський голова також сказав, що до однієї з пацієнток приїжджали діти з Чернівців. До іншої хворої жінки приїжджав син із Польщі. Чоловік цієї пацієнтки також хворий на коронавірусну інфекцію. Вони обоє, за словами міського голови, відвідували село під час проводів. Там зустрічалися з близькими, друзями та знайомими. Зараз всіх контактних осіб перевіряють на інфікування коронавірусом.

Микола Мельничук також розповів, що хворий на COVID-19 чоловік порушував карантинні обмеження. Він мав температуру та був на лікарняному, але водночас виходив на роботу. Міський голова також сказав, що дотримання санітарних вимог у місті контролюють та закликав мешканців долучитися до цього.

Відео дня

— Ми будемо відстежувати роботу кожного підприємства та кожного підприємця. Звертаюсь до громадян міста, які є сумлінними. Будь ласка, зніміть порушення та надішліть відзняте на «Старокостянтинів офіційний». Ми або правоохоронні органи будемо на це реагувати швидко. Щоб не всі були винні, а щоб були винні ті, хто порушує відповідні карантинні заходи, — сказав Микола Мельничук.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Вячеслав Войцехівський

    Чесно як би тих дебілів блокували то булоб краще жити ...
  • Валентина Ковальчук

    Пора вже повідомляти статистику, скільки людей стали пацієнтами психлікарні, через вірус.
    За війну на сході менше говорилося.
    За людей що там загинули, не згадується
    Дурню ☝️ без кінця несуть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up